Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ködben hol vannak az autósok?...

Ködben hol vannak az autósok? Szinte nem találkozom senkivel.

Figyelt kérdés
1-2 napja mióta elég nagy köd van alig találkozom másokkal az utakon, pedog alapvetően csúcsidőben közlekedek munkába és haza. Tegnap hazafelé 20 km-en lakott területen kívül kb 2 autót láttam, kb 1 vonal távolság volt a látóhatár a ködben. Szóval akik ilyenkor szoktak lenni az utakon buszra ülnek vagy nem mennek dolgozni vagy mit csinálnak? 😀 vagy nem is azért szoktak autóba ülni, mert muszáj, hanem halaszható dolgok miatt és ilyenkor inkább nem mennek? Akkor máskor miért van olyan óriási forgalom?😅 csak azért nem értem, mert gondolom a munkahelyre nekik is be kell érni időjárástól függetlenül.

2021. nov. 13. 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A köd miatt nem látod őket. :D

Amúgy én nem vettem észre, hogy a köd miatt kisebb lenne a forgalom...

2021. nov. 13. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Rossz a szemed, farkas vakságban szenvedsz és ezért nem látsz ködben.
2021. nov. 13. 10:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, lehet csak a köd miatt nem volt szembeforgalom sem 😂😂 városban és autópályán tényleg nem volt különbség, ott sokan voltak, de azon kívül már szinte csak busszal találkozom ilyen időben.
2021. nov. 13. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap reggel egy csomó autóssal találkoztam a ködben.

Viszont azt elmondhatná valaki a sok idiótának hogy a nappali menetfény nem elég a ködbe. 1. Mert xart se ér. 2. Mert hátul semmi sem világít. 30km alatt legalább 5 ilyennel találkoztam. És eggyel aki pedig egyáltalán nem világított.

Ausztriában ilyenkor szedik ki sorban a csak nappali menetfénnyel közlekedőket és büntetik meg őket.

2021. nov. 13. 10:40
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Nem gond, majd ha koppansz akkor érzékeled.
2021. nov. 13. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Nincsenek kevesebben, csak nem látod őket, amúgy én sem.

Kivilágított körforgalom melletti kúton állva meglepő de még talán sokkal többen vannak mint amúgy :D

2021. nov. 13. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Nagy ködben meg hóesésben látszik, mennyi embernek van tényleg szüksége autóba ülni :)
2021. nov. 13. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Közel sem, inkább azt mutatja mennyien mernek ilyenkor autóba ülni! :) :) :) :) :)
2021. nov. 13. 14:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Szerintem te nem tudsz értelmezni vagy csak túl sok benned a negatív energia amit egy oldalon akarsz kiadni idegeneken😀 azt magyarázd már el, hogy reggeli időben akkor hol voltak a dugók amiben egyébként állni szoktam? Vagy nem láttam és átrepültem?😄

2021. nov. 13. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Atyaisten, csak vicceltem nem kell ennyire érzékenykedni #7 szépen összefoglalta a lényeget.
2021. nov. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!