Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Amikor a kőolaj árát mondják,...

Amikor a kőolaj árát mondják, mindig úgy adják meg hogy dollár/hordó. De egy hordó hány liternek felel meg?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Pont ezen gondolkodtam pár napja🤷‍♂️
2021. nov. 12. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

159 liter.

[link]

2021. nov. 12. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Két féle ember van.

Az egyikben, mikor felmerül egy ilyen kérdés, rákeres guglin, fél perc alatt megkapja a választ, és éli tovább az életét.

A másikban, mikor ez a kérdés felmerül, gondolkodik, töri a fejét, próbálja kitalálni, megkérdi aput, nem tudja, a szomszédot, az sem tudja, kiír egy kérdést gyíkhura, és vár. Aztán vagy kap választ vagy nem, vagy helyes lesz a válasz vagy nem, két nap múlva is csak sejtheti, hogy mennyi az annyi, mert nem lehet biztos benne, hogy amit hárman zöldpacsiztak de kapott egy pirosat is, az tulajdonképpen helyes válasz-e vagy nem.

2021. nov. 12. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

#3 nem is, mert legalább 3🤷‍♂️

Én elgondolkoztam rajta, nem tudtam a választ, arra gondoltam hogy rá kéne keresni neten, de ahhoz meg lusta voltam szóval nem érdekelt tovább.

2021. nov. 12. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
#4 Mi 3? 3 perc? Kérlek nézd már meg, hogy milyen hosszú ez a kis videó, amit most csak a te kedvedért készítettem. [link]
2021. nov. 12. 13:12
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
#5, szövegértés egyes! :D
2021. nov. 12. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
10%
#5 köszi szépen, de azt is számold bele hogy nem mindenki pöckölgeti ilyen hevesen a billentyűzetet + a fordítót is használnom kellett volna🤷‍♂️
2021. nov. 12. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Elmesélhetnéd azt is, mi kivetnivalót találsz a hármas válaszomban, te bölcs és megfontolt elme, ki a problémájának egyetlen megoldását a verésben látja (bár gyáva még ahhoz is, hogy saját maga általi veréssel fenyegetőzzön, még azt is másra bízza).
2021. nov. 12. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:

#7 Ez minden, csak nem heves. Sosem tanultam gépelni, 2 ujjal pötyögtetek, mint egy nagymama. A google pedig tud magyarul is, nem kell fordítani semmit.

#8 Hagyd rájuk. Megerőltető két szót írni google-be, egyszerűbb itt verni a balhét órákon át.

2021. nov. 12. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig verhetnének mást is, és azzal mindenki jobban járna.
2021. nov. 12. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!