Ha a pénz nem lenne akadály, "merhető" egy ilyen autót venni néhány évesen? ( Pontosabban szólva: alkatrész elnemlátottság miatt bevállalható (mégis) egy ilyen SUV? )
Tudom, hogy ott a GL-Osztály, vagy az X5, de azok olyan csúnyák, kívül, és főleg belül - pláne ehhez képest!
.
Elképesztően igényes lett a beltere! És kívülről is szép, kolosszális méretei ellenére. Vége egy gyönyörű belterű amerikai! Annyira tetszik! :))
Itt a fényképgyűjtemény:
Beltér:
(Bármely színárnyalatban elfogadnám!)
Külső (Ez már kevésbé érdekel, hiszen minden SUV kocka, de ő legalább nem csúnya, mint a régi Q7-es.)
.
.
.
"Már eleve a felső tízezer vásárolja ezeket a városi terepjárókat, de most a gyártó tovább maxolta a pompát."
"Persze ez egy Lincoln Navigator esetében ez hatványosan igaz, hiszen itt már az alap is elég ütős."
Most nem értem mi a kérdés tulajdonképpen? Ha a pénz nem akadály akkor helikoptert is fenn lehet tartani...
Ez a mai a szép mi a csúnya, meg totál egyedi izlés kérdése, nekem pl egy órmotlan krumplisszák ugrik be róla, nem a szépség.
Rosszul futottál neki a dolgnak.
SUV-között szép a külseje! Bár... (Ezért írtam, hogy)
"Külső (Ez már kevésbé érdekel, hiszen minden SUV kocka, de ő legalább nem csúnya, mint a régi Q7-es.)"
.
Ha a pénz nem akadály nem mindegy (ahogy ezt is már leírtam: alkatrész elnemlátottság tekintetében), hogy amerikai, vagy európai helikoptert vesz az ember. ;)
Mert az csak egy dolog, hogy rendelkezik valaki a megfelelő anyagiakkal, az azonban már más történet, hogy mennyire gyakran hagyja megállva a vásárolt közlekedési eszköze az út szélén (vagy a helikopter felszállóhelyen, részletkérdés, hogy hol).
Emiatt kérdeztem rá amerikai típusokat ismerőktől, hogy meg "merhető-e" vásárolni ezt a közel három éves autót? Mert elromlani, el fog, csak az a nem mindegy, hányszor.
Négyes, emiatt:
"Az csupán egy dolog, hogy rendelkezik valaki a megfelelő anyagiakkal, az azonban már más történet, hogy mennyire gyakran hagyja megállva a vásárolt közlekedési eszköze az út szélén (vagy a helikopter felszállóhelyen, részletkérdés, hogy hol).
Emiatt kérdeztem rá amerikai típusokat ismerőktől, hogy meg "merhető-e" vásárolni ezt a közel három éves autót? Mert elromlani, el fog, csak az a nem mindegy, hányszor!"
:)
"Ez a mai a szép mi a csúnya, meg totál egyedi izlés kérdése, nekem pl"
Neked tetszik, lehet másnak is a harmadiknak lehet nem, a negyediknek sem, az ötödiknek megint igen és így tovább, ez a lényege, ízlések és pofonok. Nekem nem SUV-hoz mérten, hanem csak simán nem jön be, ez van, de nincs azzal se bajom akinek tetszik.
A megbízhatóság meg már más kategória, az anyagi részét kérdezted először, arra csak ennyit lehetett mondani, hogy ha a pénz nem gond, akkor persze hogy fenntartható, hogy mennyire megbízható az teljesen más kérdés.
Nálad nincs Google ? Alapvetően nem olyan rossz azt írja.
Nézd , akinek van pénze még Range rovert is vesz ezek után nem mindegy ?
Nem. :)
Nem az anyagi részét kérdeztem, hiszen írtam, hogy "ha pénz nem akadály". :) Rögtön azzal folytattam, hogy ha a pénz nem jelent gondot, "meg MERHETŐ-E venni ezt három évesen használtan"?
Értelemszerűen (vagyis azt gondoltam, másnak is az lesz) a merhető (ha az anyagiakat már az elején kizártuk) csak arra vonatkozhat tehát, hogy így merthető-e vásárolni, nem lesz-e vele sok gond/lerobbanás, vagy még biztos pénzügyi háttérrel sem ajánlják egy ilyen autó megvásárlását?
Tudod ez olyan, hogy egy Lexus megvásárlását jobban ajánlják, mint egy olaszét, mert az olasz nagyobb eséllyel fog elromlani - illetve gyakrabban.
Ennyi lett volna. :)
"Akinek van pénze még Range Rovert is vesz. Ezek után nem mindegy?"
Hát hetes, ha így van, lehet nem is szóltam! :D
(Bár... :D Bocsi, kicsit kukacoskodok. :) Egy Range (még) EU-s termék, gondolom a sarki fűszeresnél is van hozzá alkatrész, egy USA vashoz meg?... Vagy nem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!