Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem fűtött garázs ér valamit?

Nem fűtött garázs ér valamit?

Figyelt kérdés

Van egy rendes, két férőhelyes garázsunk. A fűtéshez a csövek is be vannak kötve, csak még nincs rajta garázskapu.

Szerintetek így ér bármit is a garázs hogy nincs fűtve?

2021. nov. 7. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7. Pedig rohadnak, már 2-3 évesen is. :)
2021. nov. 8. 02:03
 12/16 anonim ***** válasza:
11: igen ezt irjak. Mindig évente olajcserekor nézegetem az alját és semmi, sehol, mintha új lenne. Pedig télen is használjuk napi szinten
2021. nov. 8. 07:15
 13/16 anonim ***** válasza:
12. Sajnos nem csak olvastam, voltak Mazdáim 2017-ig. Tény, az újakról nincs tapasztalatom, de elég katasztrófa volt a helyzet.
2021. nov. 8. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 1 telet parkoltam fűtött garázsban, tavasszal aztán egy vagon pénzt kellett a karosszériásnak fizetni. Oké, tizenéves autó volt, de ősszel még semmi látványos baja nem volt, tavaszra meg egy rozsdaboglya lett.

Télen is 1-2 naponta volt használva, szóval nem volt ideje megszáradni, főleg így, hogy bent maradt az összes víz, pára formájában.

Úgyhogy építettem egy külső, fűtetlen garázst.

2021. nov. 13. 15:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze. Én se fűtöttem soha a garázst, nem is a fűtés a lényege! Hanem hogy nem ázik minden esőben a kocsi. Nyáron nem tűzi a nap, nem szívja az UV, nincs bent 60 fok. A jégeső nem veri, nem horpasztja be. Télen nem kell róla havat takarítani, nem kell a jeget kaparni a szélvédőről. Ezek mind fűtéstől független dolgok.
2021. dec. 27. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem állok be. Napközben úgyis kint áll munkahelyi parkolóban, teljesen mindegy, tűzi a nap, ráesik a jég, hó, ráfújja a szél a port. Jeget nem kell kaparnom, teszek egy pokrócot a szélvédőre, s probléma megoldva. Nyilván, ha csak hétvégente venném elő, akkor bent állna.
2021. dec. 27. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!