Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akinek nagyon nehezen ment a...

Akinek nagyon nehezen ment a jogsiszerzés, de végül megcsinálta, elmesélné nekem?

Figyelt kérdés
Elmesélnétek nekem a történetet így név nélkül, hogy erőt merítsek belőle? Sajnos nagyon lelkis vagyok és minden egyes hibát úgy élek meg, mintha világvége lenne. 2 vizsgát buktam eddig, abból csak az egyiket a saját hibámból, és tudom, hogy van, aki 4-5 alkalommal megy át.... de nem bírok túllépni mentálisan az egészen és félek, hogy ezért bukom a következőt is.
2021. nov. 5. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

háromszor húztak meg, de egyszer sem azért mert nem tudtam vezetni

mindig valami idiótaságon csúsztam el, amivel ráadásul nem veszélyeztettem senkit

a negyedik vizsga előtt eléggé be voltam szarva, de ott azért már elnézőbb volt a VB :D

2021. nov. 5. 09:34
 2/5 anonim válasza:

A kreszt online csinaltam, elsore sikerult. Az oktatommal viszont nagyon megszivtam, 5 alkalommal buktatott meg a sajat hibamon kivul belefekezesekkel, vicc volt amit csinaltak. Ezutan valtottam, tok lazan ment minden elsore sikerult az uj oktatoval. Egyedul vezetek elso alkalom ota, Debrecenbol mentem pestre amint meg lett a jogsim, imadok vezetni es masok szerint is jol megy. Bar en nem vagyok ragorcsolos, tudtam h menni fog es szeretem is nagyon, nem az en hibam volt.

Viszont aki ra van feszulve a vezetesre, fel vagy ugy erzi nem neki valo szerintem uljon inkabb buszra, ne veszelyeztessen senkit es a tobbieket es magat is ovja meg ettol! Nem jatek, eletekkel jatszik aki autoba ul.

2021. nov. 5. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Oran nagyon jol ment a vezetes.

Viszont vizsgan.. olyan szinten izgultam hogy az hihetetlen, nagyon sok hulyesegekg csinaltam..

- biztonsagi ovet nem kotottem be ugy indulta el

- volt mikor ment a motor, en meg rainditottam 2-3szor, majndem kinyirt az oktato a szemevel

- kezifekes indulas, 3asba volt hagyva, indukni akartam, lefulladt, vagy 5szor egymas utan, full kuss volt az autoban , voros fejem volt izzadtam.. majdnem kirohantam volna a vilagbol, vegul eszrevettem azert

- utolso vizsganal parhuzamos parkolas, megcsunaltam 1 javitassal, mondta hogy minden megvan,jo volt, mar csak vissza kell menni a tanpalyara.. na ott tetozdott az izgalom, na ha most elrontok valamit kinyirom magam..a jobb labam akaratlanul remegett a pedalon mar majndem akadozva mentunk.. ugy kellett lefogni .. aztan vegul sikeres lett,

3szor buktam meg,

4. Vizsga elejen egy aszonnyal beszelgetemm, szerinfem bejottem neki, mert megakart hivni kavezni utanna, nagyon nyugtatott hogy menni fog,nagyon sokat dicsert stb.. nagyon jolesett az, szerintem nem lett volna meg a vizsga, ha mem lett volna ott

3 eve vezetek, nem izgulok, ha sotet van, ha sokan vannak ha 6 embert szallitok, mert a fejemben van az a tudat hogy nincs mogottem semmilyen vizsgabiztos, aki figyel, nem bukom a penzem ha elflejtek indexelni ha biciklist elozok

2021. nov. 5. 10:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kööszönöm, hogy megosztottátok velem :) Balesetmentes vezetést nektek a továbbiakban is!
2021. nov. 6. 06:35
 5/5 anonim válasza:
Négyszer buktam, többet nem mentem. Újra fogom majd kezdeni, ha letelik a két el, és nullázódnak a próbálkozásaim.
2021. nov. 7. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!