Hány kilómétert autózol egy évben, és milyen autóval?
Évi 500 km Trabant.
Két falu között ingázok vele, de néha szegényke megmakacsolja magát, és beköpi a gyertyákat.
Egy öreg nénitől vettem, szeretem a kocsit, de makrancos a kis dög.
40.000Km kb évente. F astra 1.4 motoros
Szerintem van aki összevissza nyomkodja, vagy csak lájkol/dislikeol.
Mondjuk a amúgy is a kérdésre se válaszolnak sokan csak a válaszokba kötnek bele, elkezdenek fröcsögni ha a válasz a saját kis hitükbe nem fér bele...
Ott van pl a Beviz Elek nevű felhasználó, olyan sötét mint a holdtalan éjszaka, és elektromos szemét mániás, és ezt a szerencsétlen fogyatékosságát hirdetendő mindenhova oda is böfög valami blődséget...
A % ezen az oldalon nem tükrözi azt hogy az adott válasz mennyire hasznos, inkább azt hogy a válaszadóval hányan képviselnek 1 oldalt, pl ezen az oldalon ha az autós témakört nézem a sötétzöld nyomorultak, a politikát nézve a gyurcsány/összerogyásosok, egészség kategóriát nézve azon belül is kovid, az oltáshívők, vannak többségben, bármit is írsz ami egyetért velük (lehet akár baromság is) felpontoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!