Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek hagyjam a vezetést?

Szerintetek hagyjam a vezetést?

Figyelt kérdés

Már a negyvenedik óránál tartunk, de még így is bele kell szólnia a vezetésembe.

Eléggé koncentrációzavaros vagyok, pedig meg van bennem a tisztelet és a motiváció mindenki felé.

Szeretek vezetni, de nem vagyok megelégedve magammal.

Az hülyeség, ha megvárom mire lejár a kresz vizsga és utána megint belevágok?

2021. okt. 13. 20:20
 1/9 anonim válasza:
100%
Korai még lemondani róla, és olyan is sokszor van hogy nem jösz ki jól az oktatóval, de egy másik pont neked való. Max vegyél több órát, esetleg menj el egy ismerősöddel parkolóba vezetgetni vagy kis forgalmú utakra.
2021. okt. 13. 20:32
 2/9 anonim válasza:
100%

40 óra még nem olyan sok.

Akik teljesen nullarol kezdik a vezetést és érzékük sincs teljesen hozzá, azok 60-70 órát is simán vehetnek.

2021. okt. 13. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Válts oktatót.
2021. okt. 13. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3.nak igaza van.

Az az oktató aki egy átlag, nem fogyatékkal élő embert nem tud 40-50 óra alatt úgy megtanítani hogy vizsga képes legyen, az egy sz.r oktató.Csak ugye az ilyenek nagyon értenek ahhoz hogy belédsujkolják, te vagy a sz.r nem ő.

2021. okt. 13. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
ha biztosra akarsz menni, ülj át automata kocsiba..úgyis az a jövő..akár villany, akár belsőégésű...aztán ha megvan a jogsid, mehetsz kéziváltósta..(ha nagyon kell)
2021. okt. 13. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 évig nem vezettem, mert nem láttam magamban semmi önbizalmat hozzá. Aztán a kényszer rávitt. Ma már sokkal jobban megy. Ne hagyd veszni. Azért nem olyan olcsó....!

Az oktató nélkül sokkal jobb lesz! Nekem pl az is rossz amikor a párom ül mellém, olyankor olyan vagyok, mint aki vizsgára készül... Teljesen más lesz egyedül. Csak gyakorolni kell.

2021. okt. 13. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Eléggé koncentrációzavaros vagyok"

Akkor neked nem is a vezetéstechnikáddal és az elméleti ismeretekkel van a bajod, hanem a figyelmeddel. Szerencsére azt is lehet fejleszteni. Sajnos a stressz nagyon közbe tud zavarni, az még inkább, ha lehúzod magad.

2021. okt. 14. 18:36
 8/9 A kérdező kommentje:

#7 Jogos.

Köszönöm mindenkinek!

Ment a zöld!:)

Az oktatóm nagyon rendes egyébként.

2021. okt. 14. 19:52
 9/9 anonim válasza:
100%
én a helyedben oktatót váltanék, nem biztos hogy veled van a gond
2021. nov. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!