Szerintetek hagyjam a vezetést?
Már a negyvenedik óránál tartunk, de még így is bele kell szólnia a vezetésembe.
Eléggé koncentrációzavaros vagyok, pedig meg van bennem a tisztelet és a motiváció mindenki felé.
Szeretek vezetni, de nem vagyok megelégedve magammal.
Az hülyeség, ha megvárom mire lejár a kresz vizsga és utána megint belevágok?
40 óra még nem olyan sok.
Akik teljesen nullarol kezdik a vezetést és érzékük sincs teljesen hozzá, azok 60-70 órát is simán vehetnek.
3.nak igaza van.
Az az oktató aki egy átlag, nem fogyatékkal élő embert nem tud 40-50 óra alatt úgy megtanítani hogy vizsga képes legyen, az egy sz.r oktató.Csak ugye az ilyenek nagyon értenek ahhoz hogy belédsujkolják, te vagy a sz.r nem ő.
Én 18 évig nem vezettem, mert nem láttam magamban semmi önbizalmat hozzá. Aztán a kényszer rávitt. Ma már sokkal jobban megy. Ne hagyd veszni. Azért nem olyan olcsó....!
Az oktató nélkül sokkal jobb lesz! Nekem pl az is rossz amikor a párom ül mellém, olyankor olyan vagyok, mint aki vizsgára készül... Teljesen más lesz egyedül. Csak gyakorolni kell.
"Eléggé koncentrációzavaros vagyok"
Akkor neked nem is a vezetéstechnikáddal és az elméleti ismeretekkel van a bajod, hanem a figyelmeddel. Szerencsére azt is lehet fejleszteni. Sajnos a stressz nagyon közbe tud zavarni, az még inkább, ha lehúzod magad.
#7 Jogos.
Köszönöm mindenkinek!
Ment a zöld!:)
Az oktatóm nagyon rendes egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!