Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet bármi bajom abból hogy...

Lehet bármi bajom abból hogy 10 perc alatt csináltam meg a 120 kérdéses Gki vizsgát, amire 2 óra van?

Figyelt kérdés
1 hibám volt, a vizsgáztató nagyon furcsán nézett, mikor kihívott hogy írjam alá. Aztán úgx köszönt el hogy viszontlátásra.... Nem puskáztam, nem is tudtam volna ennyi idő alatt🤷‍♂️

2021. okt. 11. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de hogy kellett volna elköszönnie? Magyarul ezt szokták mondani.
2021. okt. 11. 10:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Jólvan na🙄
2021. okt. 11. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gyors kitöltést a jog vasszigorral bünteti. 2 év felfüggesztett is járhat érte.
2021. okt. 11. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Haha... Csak azért kérdezem, mert a már ismert kérdéseket el se olvastam csak nyomtam a választ... Tulajdonképpen elolvasni sem lehet ennyi idő alatt, nem hogy még ki választani a helyeset.
2021. okt. 11. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
1 hete volt munkahelyemen teszt írás. Van évente... Am kb 10 perc van rá. 2 perc alatt 100 % ra írtam. Miért? Mert tudtam. Tudni meg nem bűn...
2021. okt. 11. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel spóroltál jó màsfél órát, lesz időd alaposan bebaszni a kocsmában. Bajod lesz belőle, mert picsa màsnapos leszel rákövetkező nap.
2021. okt. 11. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy az időérzékeddel van baj,vagy kamuzol. Én is villámgyorsan szoktam vizsgázni akár kategóriabővítés miatt kresz-ből,akár gki-ból. A gki egy járműves 3 teszt. 3X40 kérdés. Összesen 120. Ha minden kérdésre 5 másodpercen belül ráböksz az 10 perc,de még akkor nem számoltam a próbakérdéseket,meg amíg betölti egymás után a tesztlapokat. 20 perc alatt elhiszem,mert én is nagyon gyors vizsgázó vagyok,de a 10 perc nekem sántít.
2022. júl. 1. 07:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Már nem emlékszem pontosan, de tényleg 10 perc körül volt.

Mondjuk nem volt nehéz dolgom, hisz az egész oktatás alatt csak teszteket töltöttünk ki ugyanezekkel a kérdésekkel. Mondtam is az okatatónak, hogy remélem ugyanezek a kérdések lesznek, ha már csak ezeket gyakoroljuk. Ő csak kacsintott egyet...

Érdekes módon, az esettanulmányt is 8 kérdés gyakorlásával oktatták. Szerencsére pontosan ugyanaz a 8 kérdés volt vizsgán, pont beletrafált az oktató..😃

2022. júl. 1. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, ez ilyen. Nagyon sok helyen nem a gki-t tanítják,hanem a tesztkérdéseket gyakoroltatják be. Most e-learning-be csináltam és többet tanultam mint az előző tantermin,mert végig olvastam az anyagot. Persze voltak már alapfogalmaim, de kiváncsi leszek,hogy hogyan fog menni. Még én is gyakorlok azért majd addíg
2022. júl. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!