Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » "C" -Kat. vizsgát tennék...

"C" -Kat. vizsgát tennék belföldre, munkaköri jövőkép, fizetés, lehetőségek, sbt?

Figyelt kérdés
Öreg koromra (most 47) arra gondoltam hogy jó alternatíva lenne ha pl. belföldi teherautó vezető lennék, de nem tudok erről pár dolgot. Mennyire lehet ebben elhelyezkedni, fizetés Kb milyen, Mennyire biztos ez a munka kör? egyáltalán hogy működik ez? Minden érdekel erről, aki tud kérem írjon pár sort erről, főleg olyanok, akik ebben benne vannak vagy voltak. Vagy esetleg ehelyett nem ezt, hanem mást ajánlanának? Pl. vasútvezető, villamost vezető, stb.?
2021. okt. 3. 08:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
"Milyen területen"??? Figyelj! Gőzöm sincs, mivel totál kezdő vagyok! Nem isemrem a lehetőségeket, nem ismerem a dolgokat ugy semennyire sem, mindössze a c kategóriára gondoltam és tudni akartam volna, hogy Kb. ez a munkakör mit is jelent (pénz, munkaidő, stb.) De a 7-ben magkaptam majdnem mindenre a választ, ugyhogy ujfent köszönöm! a munkaidő miatt kezdtem el gondolkodni az egészen, mivel ha ez azzal jár, hogy soha nem vagyok otthon a 7 végeken, akkor ez kapufa. Azért, mert ember vagyok, nem hülyegyerek... Ha olykor a szombati vezetés becsúszik, pl. havonta egy két alkalommal, az még beleférhet. Persze gondolom azt túlórában fizetik. ha ez nem így megy, akkor ez komolytalan faszoknak van kitalálva, akiknek mindegy mennyit dolgoznak ugyan annyiért, csak hogy be vágódjanak a főnöknél (esetleg térdepelve is) SAz nem lenne gond ha hajnalban kéne kelni, és tartana du 3-4 ig, vagy 6-4-5, vagy amig tart a fuvar... ha szombaton szállítani kell, az sem gond, de minden szombaton na meg vasárnap, az már hülyéknek való, és olyan akad is, de az nem én vagyok, "kezdőség" ide vagy oda! na ezért kérdeztem azután a mondatod után : "Belföldön sem ritka a kocsiban alvás, sőt... Arról ne nagyon álmodj, hogy olyan munkát találsz, pláne kezdőként, ami fix hétfő - péntek 8-tól 4-ig és otthon vagy, otthon alszol." Nem nyugdijjas fuvarozgatásra gondolok, mert azt hiszem ez a munkakör pont nem ilyen.... Na jól van, ha így sem lehet többet erről beszélgetni mert mégis csak pontosítgatnom kellene (holott a franc sem tudja mi a tököm van) sakkor mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2021. okt. 10. 01:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja! és élnézést az írás hibákért! :)
2021. okt. 10. 01:28
 13/14 anonim ***** válasza:

A 7,5 tonnával már közelítettünk... De egyszerűen tényleg nem olyan ez, mint egy gyári meló, hogy általánosan be tudod határolni az egészet.

De utána kellene még pár dolognak olvasnod, hogy tudj agyalni tovább. Pl. Tachográf, AETR

A másik pedig, hogy jobban képbe kerülj kezdj el minimum belföldes állásokat nézegetni, de úgy komolyabban. Nyilván szépítenek a munkáltatók, de az azért sokat segít, hogy képbekerülj, vagy legalább tudd miknek kell utánajárnod.

Sajnos minden területen vannak buktatók, nehézségek, csak nem mindegy, hogy neked melyik hogyan fér bele. Pl. Kis, terítős autónál simán előfordulhat a hétvégi, hajnali, esti meló, ami neked nem fér bele. élőállatosnál meg a mérhetetlen bűz, kosz. Amire meg lehet, hogy pont a te orrod nem érzékeny. Másnak meg éppen fordítva

#7,10

2021. okt. 10. 09:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, és köszönöm a tanácsokat! :)
2021. okt. 10. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!