"C" -Kat. vizsgát tennék belföldre, munkaköri jövőkép, fizetés, lehetőségek, sbt?
Elhelyezkedni sima ügy, mivel hiány van. Fizetés változó, 250-től 400-ig simán. Talán 1-2 helyen kicsit jobb is. A hogy működiken belül nem tudom mit értesz, árut fogsz teríteni a városokba egy rakás címre.
47 évesen mozodnyvezetőnek kb esélytelen vagy már, talán a villamos bejöhet, de azis elég szigorú, plusz elég monoton.
Köszi!
És mekkora a felelősség? mennyire szigorú az egész, hiszen árut/cuccokat szállítok így pl. Erkölcsi kell, vagy kérik? Egyébként miért van hiány?
Belföldezés csak egy fokkal jobb, mint a nemzetközi furgonozás.
Szóval nem a sofőrködés álomrésze.
Mivel sofőrhiány van, valószínű sikerül viszonylag könnyen elhelyezkedni.
Egyedül a 47 éves pályakezdőség lehet visszatartó erő egyes cégeknél. De tényleg akkora a sofőrhiány, hogy ettől még találsz majd munkát. Konkrétumokat pedig úgy lehet igazán mondani, ha kicsit pontosítod mekkora autóval és milyen területen szeretnél dolgozni. Nagyon nem ugyanaz a helyzet, ha 24t élőállatozol, vagy 7,5t terítő, esetleg billencsezés.
Belföldön sem ritka a kocsiban alvás, sőt... Arról ne nagyon álmodj, hogy olyan munkát találsz, pláne kezdőként, ami fix hétfő - péntek 8-tól 4-ig és otthon vagy, otthon alszol.
A felelősség egy kicsit túl van lihegve. Közlekedni kell, ugyanúgy, mint bármi mással, csak nagyobb és nehezebben mozgó gépben ülsz. Szokás és rutin kérdése. Egy kicsit jobban kell figyelned a többi hülyére, mert a fentiek miatt kivédeni is nehezebb más hülyeségét. Nagyobb felelősség az áru megfelelő rögzítése, állagmegóvás stb stb.
7,5 tonnásra gondoltam.
Ha megkérlek, pontosítanád nekem azt, hogy miképpen történne a munka idő? Pontosan hogyan működik ez, hogy szokott ez menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!