Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elhagytam a bicikli lakatom...

Elhagytam a bicikli lakatom kulcsát. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sikeresen elhagytam a bicikli lakatom kulcsát és sajnos nincs pótkulcs mert hát ez volt az:(

A biciklim viszont ott dekkol most egy tárolóban én pedig nem tudom, hogy tudnám kiszabadítani. A lakat szimpla egyszerű vékony, nem ilyen hiper szuper vastag átvághatatlan dolog.

Attól is tartok, hogy hogyan csináljam ugyanis egy nagyon forgalmas helyen van és hát nem akarok úgy tűnni mintha ellopnám a saját biciklim:D

Bármilyen tippet ötletet szívesen fogadok teljesen tanácstalan vagyok most. Előre is köszönöm:)

2021. okt. 1. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

fűrész vagy vasvágó fogóval lekapod

francot sem fog érdekelni

2021. okt. 1. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy tudd igazolni, hogy a tiéd a bicikli. Számla, adásvételi, fotó stb.

Ha filléres sodronylakat, akkor két dróttal is ki lehet nyitni a zárat vagy otthoni szerszámokkal is simán levágható.

2021. okt. 1. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Illetve szerintem vigyél valami tulajdoni bizonyítékot (számla, adá-vételi, ilyesmi).
2021. okt. 1. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget!
2021. okt. 1. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az élet alapszabálya, hogy ha tudod a tettedről, hogy törvényes, akkor csináld bátran. Szard le, hogy mások mit gondolnak. A rendőröktől meg ne tarts, ők legfeljebb bevisznek, de ezt se kell problémaként megélni. Te nem követtél el semmit, azaz a rendőrségi utad miatt nem kell szégyenkezned.
2021. okt. 1. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm!😊 Ez megnyugtatott.
2021. okt. 2. 00:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Sima vasfűrésszel pár húzás és levágod. Az lesz az ijesztő, hogy mindenki le fogja szarni mit csinálsz.
2021. okt. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!