Kinek lehetne jelenteni a szabálysértő autósokat?
Figyelt kérdés
Egy tik-tok élő videón nagyon felhúztam magam! C-állampolgár természetesen prinesske hölgy vezetés közben megy a live, közben meg cigizik, és nézeget a kamerába, egy kézzel fogja a kormányt, másik kezével szívja a cigit, több másodperc is eltelik, amíg nem figyel az útra! Persze állandóan a kommentekre tekintget. Az ilyeneket hová lehetne jelenteni? A jó.... az ilyennek!!! Ezért van egy csomó baleset, mert ezek a fogyatékosok még vezetés közben sem bírják megállni hogy ne legyenek középpontban! Hatalmas híresség mind, hogy még livezoni is van idő vezetés közben! Az ilyeneket hol lehetne jelenteni? Nagyon kellene már egy ilyen hatósági tárhely, ahová bekerülhetnének az ilyen videók, és teszek magasról a személyiségi jogára!#vezetés, live, élő videó, dohányzás
2021. szept. 23. 11:18
1/18 anonim válasza:
Rendőrség természetesen. Az ilyenekkel foglalkoznak, ha addig nem megy fel az egyik fára.
2/18 anonim válasza:
Facebook-nak tudod jelenteni.
Rendőrség ilyen felvétellel nem tud mit kezdeni. Rendszám ismeretében is csak az üzembentartó kaphat bírságot, objektív felelősség alapján.
3/18 anonim válasza:
Írj kommentet a live-hoz hogy szaladj fel az első oszlopra🙄🙄
4/18 anonim válasza:
Amúgy régen tagja voltam egy autós márkacsoportnak, ahol ez egyik admin is ezt csinálta, én meg szóvá tettem, hogy ezt azért nem kellene.
Barátnője kibannolt, nem hat meg különösebben.
5/18 anonim válasza:
Ja tik-tok, nem facebook. Mindegy, ugyanaz, ott kell jelenteni.
6/18 anonim válasza:
#4 Ne is vedd magadra, csak reménykedj hogy egyedül megy a föld alá és nem visz magával senkit
7/18 anonim válasza:
Rendőrségen jelentheted. Mivel még fel is vette magát, nem lesz nehéz beazonosítani.
9/18 anonim válasza:
Spicli hivatalban leginkább. ÁVO-nál anno nagy sikered lett volna. Ha látja rendőr a videot majd eldöntik foglalkoznak e vele, nem kell külön igazságosztót játszani.
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!