Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » MÁV-ot hol lehet bepanaszolni?

MÁV-ot hol lehet bepanaszolni?

Figyelt kérdés
Legalább egyszer minden héten 5-15 percre lezárják azt a vasúti átjárót amin át kell haladnom munkába menet. Ez reggel 7 elött történik, változó időpontokban és nem menetrend szerinti vonat miatt, hanem az átjáró melletti üzemanyag bázisra tologatják be a tartályokat. Nem csak az átjáró két oldalán torlódnak fel az autók, néha több kilométer hosszan, hanem az átjáró utáni kereszteződésben is. Így az amúgy 10 perces út a munkába legalább 30 perces lesz. Több száz ember szívja meg, hogy a MÁV csúcsforgalomban szolgál ki egy céget. Miért nem éjszaka csinálják? Vagy lehet, hogy éjszakára tervezik, csak közbeszól a szokásos MÁV precízitás? Szóval lehet e panaszt tenni, egyáltalán érdemes?
2021. szept. 17. 08:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nincs kint tábla, hogy 10 percnél tovább zárva tartható.
2021. szept. 17. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sehogy sem tudsz erre megoldást találni. Az üzem kiszolgálása is létfontosságú és ők sem jó kedvükben csinálják olyankor.

De egy próbát tegyél, hát ha mégis tudnak rajta változtatni.

2021. szept. 17. 13:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs sok értelme, de azért köszönöm.
2021. szept. 17. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem jelentettem, maguktól törölték az üzemeltetők.

Így jártál jobban. Élőben... hagyjuk, fantáziádra bízom. Utána nehéz lenne hülyeségeket gépelned a fórumra.

2021. szept. 17. 19:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Élőben? Mire gondolsz? Lehet, hogy érdekel. Elég gyakran nézegetem a kérdéseket itt. Ha úgy érzem, hogy esetleg van valami használható információm akkor megírom. Nem pofázok bele olyanba amiről gőzöm sincs. Te úgy döntöttél, hogy én vernyákolok, sajnálom a szent időmet pedig nem erről van szó, de ezt te is tudod. Nem ragozom tovább.
2021. szept. 17. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Bárhol bepanaszolhatod, akár a sarki dohányboltba is.

Úgy se érdekli őket.

2021. szept. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!