Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nincs busz,hogy járjak iskoláb...

Nincs busz,hogy járjak iskolába 34km-re?16-éves vagyok

Figyelt kérdés
Iskolába járás

#buszjárat #iskolabusz #iskolába járás #Messze vsn az iskola #Hogyan utazás #Iskola menet
2021. szept. 17. 07:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ahhoz viszont szociálisan rászorulónak kell lenni, ami nem alapértelmezett dolog és kell lennie kollégiumnak is, ami pedig nincs mindenhol.

Mindezt azért, mert néha lerobban a reggeli busz.

2021. szept. 17. 09:02
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországon 10 olyan település van, ahova nem jár se busz, se vonat. Ha az egyik ilyen szerencsés településen élsz, át kell sétálnod a szomszédos településre, ahol van. A reggeli tornát helyettesítheted, nem fogsz belehalni.
2021. szept. 17. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
mármint ma reggel nem jött a busz? vagy egyáltalán nincs buszjárat?
2021. szept. 17. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Melyik településen laksz és hova jársz iskolába? Ezek nélkül csak értelmetlen panaszkodás az egész kérdés.
2021. szept. 17. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Menj kollégiumba ha tényleg nincs semmi.

A pénz nem kifogás,én a Rózsadombon voltam kollégiumban és az étkezésen kívül par ezer forintos jelképes összeget kellett fizetni csak,a bérlet drágább lenne.

2021. szept. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!