Jó tanácsok vezetéshez és forgalmi vizsgához?
Sziasztok! Kereken két hete vezetek, a mai nap voltak a 17-18. óráim. Egész eddig a pontig a mutató felfelé ívelt, jól fejlődő tendenciát mutattam, egyre több mindenre képes vagyok figyelni és leginkább új hibákat vétek az oktatóm szerint, nem az eddigiekben rekedtem meg. Ma mégis azt mondta (az ezelőtti, a tegnapi dícséretek és általam is jónak érzékelt nap után), hogy a mai, illetve a tegnapi órák azt láttatják, mintha megragadtam volna ezen a ponton, ahol épp vagyok. Legjellemzőbb hibáim a következők:
- kevesebb fordulatszámnál, lassuláskor nem jut eszembe magamtól, hogy visszaváltsak kisebb fokozatra,
- parkoláskor túl sokat agyalok azon, mit, hogyan, merre, hiába jól állok be, ha felgyűlik eközben mögöttem a csigatempó miatt 1-2 autó,
- ebből kifolyólag a párhuzamos parkolásnál túl gyorsan jövök le attól tartva, hogy ott ne várassam meg a többi autóst,
- bátortalanul sorolok be, nem megfelelően felgyorsulva.
Lenne valakinek jó tanácsa a számomra, hogyan tudnék átlendülni és újra olyan jól haladni, mint egészen idáig?
Jól haladsz, de ne bízd el magad, mert szart sem tudsz. Ez a valóság.
Készülj úgy a vizsgádra, hogy úgyis megbuksz. Egy próbaóra dupla költségen, ennyi.
Megtanulsz vezetni, és közlekedni majd pár év után.
Ezek mind a rutin hiányát jelzik.
Gyakorolni kell, más nem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!