El kéne vezetnem Varsóba, úgy hogy még soha nem vezettem?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben kaptam meg a jogsim, és most a munkám miatt elkéne autóznom Varsóba... de azóta semmit nem vezettem. Szóval van úgy 32 óra vezetési "tapasztalatom".
Ti bevállalnátok?
2021. szept. 8. 23:36
1/10 anonim válasza:
Nem. Ne viccelj, semmi rutinod.
2/10 anonim válasza:
Tudnál esetleg plusz vezetési órákat venni előtte? Talán úgy. Vagy ugye te magad is elmehetnél gyakorolni kevésbé forgalmas helyeken először. Ha meg ez nem lehetséges, akkor esetleg nem tudsz valahogy tömegközlekedéssel kijutni?
3/10 anonim válasza:
Nem. De miért kell mindenképp vezetned? Repülővel egy óra alatt kint vagy.
5/10 anonim válasza:
Tényleg , minek? Repülővel bruttó 3-4 óra alatt odaérsz , nem is drága különösebben . De vonat is van, bár most nem tudom, közlekedik-e hálókocsi is (a járvány miatt egy ideig nem volt).
6/10 A kérdező kommentje:
Néztem a repülőket, de sajnos nem megy úgy, ahogy nekem kéne.
2021. szept. 9. 11:44
7/10 A kérdező kommentje:
Vonat / busz meg 12 órás út.
2021. szept. 9. 12:25
8/10 anonim válasza:
Nem.
Nem csak magadat szívatnád, hanem mindenki mást is az utakon.
9/10 anonim válasza:
Még itthon is hosszú lenne neked, nem egy vadidegen helyen.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, hol laksz, de a Budapest-Varsó távolság 10-11 óra vezetés megállás nélkül még olyannak is, akinek van vezetési tapasztalata. Menj vonattal, az a biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!