Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A jövő embere úgy fog kinézni,...

A jövő embere úgy fog kinézni, mint egy anime karakter, ezt mégis miből vezették le, milyen okok vezetnek oda?

Figyelt kérdés
Nagyobb szemek, kisebb orr, szebb arcvonások, mint egy anime karakter, de mégis miért változik ilyenné a jövő embere?

2021. ápr. 4. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nézne ki úgy?
2021. ápr. 4. 08:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2021. ápr. 4. 09:09
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

A jövő embere úgy fog kinézni, mint ma az indiaiak, afrikaiak, cigányok, vagy kínaiak, vagy ezek keveréke, mert ők szaporodnak sokat.

Egyébként azért lehetnek szebb arcvonások, mert a párválasztás gyakran külső alapján dől el, így a szebb embereknek lesznek gyermekeik.

2021. ápr. 4. 09:42
 4/11 Wadmalac ***** válasza:
63%

Hát nem tudom, ki találta ki ezt, de szerintem nem túl esélyes.

Szerintem a távoli jövő embere mai szemmel közel sem lesz idealizált anime-külsejű.

Ha a közös majom-ember őstől máig történt változásokat visszük tovább, szerintem ilyesmi lesz:

Szórtelen test, haj sem.

Kis arc, nagy agykoponya. Fogak visszafejlődve, helyette kemény, valamennyire rágásképes íny.

Kézen csak négy ujj, a mai gyűrűs a legkisebb. Tenyér mérete zsugorodik az ujjhosszakhoz képest. Körmök eltűnnek.

Legalsó borda elcsökevényesedve, medence tovább szűkülve, ami a természetes szülést lehetetlenné fogja tenni.

Lábujjak eltűnnek egyetlen hajlékony lábfej-előrésszé összenőve.

Testmagasság a mai átlag maximum kétharmada (túlnépesedés, élelemszűke, űrutazási praktikum).

Akinek teszik, ő dolga.

Akkor ez lesz a normális.

2021. ápr. 9. 12:06
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es még a gyengébb izomzatot el tudom képzelni mellé.
2021. ápr. 9. 12:10
 6/11 Wadmalac ***** válasza:
100%

Jogos.

Bár a kisebb termet arányaiban lehet, hogy pont erősebb, inasabb alkatot fog magával hozni.

2021. ápr. 9. 12:16
 7/11 Wadmalac ***** válasza:
77%
Most azon morfondírozok, hogy amit leírtam, az a nagy szemeket leszámítva az, amit az ufológusok a kis szürkékről állítanak...
2021. ápr. 9. 12:18
 8/11 anonim válasza:
Szerintem hülyeség
2021. ápr. 9. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Az ember semmit se valtozott az osember ota, tehat ugyanugy fogunk kinezni mint most.
2021. ápr. 9. 20:29
 10/11 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire megyünk vissza, illetve előre. Pár ezer-tízezer éve valóban nem változtunk sokat s talán természetes úton nem is fogunk sokkal nagyobb változáson végigmenni a következő pár ezer-tízezer évben, de milliós években nézve már azért látványosabb változások voltak. Tehát “a jövő embere” kinézhet akár “animésen” is vagy inkább úgy ahogy Wadmalac felvázolta, csak elég idő és ilyen irányú szelekciós erő kell.

2021. ápr. 9. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!