Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért csinálja azt egy jó pár...

Miért csinálja azt egy jó pár autós, hogy a lámpánál a vonal előtt úgy áll meg, hogy még beférne elé egy vagy két autó?

Figyelt kérdés

Mi az értelme ennek? Csak feleslegesen növelik a sort.

Egyre jobban terjed ez a hülyeség.

2021. szept. 8. 12:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kicsi és egyenes szélvédővel ellátott autóm van, ha a vonalig megyek nem látom fölöttem a lámpát.
2021. szept. 8. 12:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Logikus magyarázat lenne, de olyan lámpáknál is tapasztalom ezt ahol messzebb van a lámpa és lehet látni, illetve nagyobb szélvédővel szerelt autósok is előszeretettel csinálják ezt.
2021. szept. 8. 12:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom, talán helyet hagy a motorosoknak. Budapesten közlekedek, de én nem tapasztaltam ennek a terjedését.
2021. szept. 8. 12:30
 4/19 anonim ***** válasza:
29%

A "sor" ugyanolyan hosszú, bárhol is kezdődik.

Hallottál már a vonatból kocsikat dobálókról?

2021. szept. 8. 12:35
 5/19 A kérdező kommentje:
Igaz, csak hátrébb kezdődik. Számtalanszor van olyan, hogy azért nem tudok besorolni a kanyarodó sávba mert pont az egy két autónyi hely kell ahhoz, hogy átférjek, de így csak a sor végéről a pirosnál állva nézhetem, hogy nekem zöld lenne. Egyébként amerre szoktam közlekedni ott nincs vonat.
2021. szept. 8. 12:45
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

A sor nem ugyanolyan hosszú. Lámpás kereszteződésbe csak akkor szabad behajtani, ha a szabad jelzés tartama alatt el is tudod hagyni. Ha az autók nagyobb távolságra állnak egymástól, akkor 2-3 autó nem elakad az előző lámpánál. Vagy a kereszteződésben, ha nem tartják be a szabályt.

Én a talicskázást nem értem. Első megáll távolabb, és mindenki hagy maga előtt jó nagy helyet. Majd kezdődik az őrület. Első előrébb gurul. Követi a többi. Majd megint kicsit előbbre, és végig a soron. Nem haladunk, mégsem állunk.

2021. szept. 8. 12:45
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Biztos fáj a derekuk, hogy előremozduljanak az ülésből, és úgy nézzék meg azt a rohadt lámpát.

Meg az olyan proli dolog tudod.

Sznobék urak, ő nekik ne mondjanak meg semmit, és azért is másképp csinálják, és különben is mi közöd hozzá, nekik így jó, meg bármit megtehetnek.

Pont evvel a mentalitással nem indexelnek, nem tartanak jobbra, mennek a biciklisávban, másznak be eléd, nem kapcsolják le a reflektort, stb.

2021. szept. 8. 12:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan szerencsétlenül felszerelt lampák, hogy egyszerűen hiába harapod a kormányt, akkor sem látod, ha a vonalhoz állsz.

Meg ha jön biciklis, vagy motoros, akkor ő be tud állni eléd, ha hagysz egy kis helyet.

Engem az csesz fel inkább mikor elkezdenek előbbregurulgatni.eg hogy hiába valt a lámpa, rohadtul nem bírnak elindulni. Az 5. autó már 20 mp múlva indul. Így teljesen mindegy, az első hol áll, hagyhatna 20m-t is maga előtt.

2021. szept. 8. 13:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk vannak olyan lámpák, ahol ha a vonalnál állsz meg, jó eséllyel a kanyarodó busz vagy kamion nem fér el. Na ezeknél én is messzebb állok a vonaltól. Egyébként amikor tanultam vezetni az oktató fel is hívta rá a figyelmemet.
2021. szept. 8. 13:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

az én drága japó fostalicskámból sem lehet látni a lámpák zömét, ha a kívánságod szerint a kijárati jelzőig előrehúzok...

A közlekedésben ahogy te a saját érdekedet nézed, az elöl álló meg a sajátját..

Ezt tudomásul kell(lene)venni...

Nos igyekszem úgy megállni, közlekedni, hogy másnak is teccen...sajnálom, de akár tetszik, akár nem, ezentúl is két autónyi hellyel hátrébb állok meg, hogy lássam a lámpát...nem fogod elhinni, de más is ezt teszi ebben az Egér úti kereszteződésben.

Szólj, ha erre jársz, előrébb állok meg....sőt, inkább félreállok.

2021. szept. 8. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!