Miért csinálja azt egy jó pár autós, hogy a lámpánál a vonal előtt úgy áll meg, hogy még beférne elé egy vagy két autó?
Mi az értelme ennek? Csak feleslegesen növelik a sort.
Egyre jobban terjed ez a hülyeség.
A "sor" ugyanolyan hosszú, bárhol is kezdődik.
Hallottál már a vonatból kocsikat dobálókról?
A sor nem ugyanolyan hosszú. Lámpás kereszteződésbe csak akkor szabad behajtani, ha a szabad jelzés tartama alatt el is tudod hagyni. Ha az autók nagyobb távolságra állnak egymástól, akkor 2-3 autó nem elakad az előző lámpánál. Vagy a kereszteződésben, ha nem tartják be a szabályt.
Én a talicskázást nem értem. Első megáll távolabb, és mindenki hagy maga előtt jó nagy helyet. Majd kezdődik az őrület. Első előrébb gurul. Követi a többi. Majd megint kicsit előbbre, és végig a soron. Nem haladunk, mégsem állunk.
Biztos fáj a derekuk, hogy előremozduljanak az ülésből, és úgy nézzék meg azt a rohadt lámpát.
Meg az olyan proli dolog tudod.
Sznobék urak, ő nekik ne mondjanak meg semmit, és azért is másképp csinálják, és különben is mi közöd hozzá, nekik így jó, meg bármit megtehetnek.
Pont evvel a mentalitással nem indexelnek, nem tartanak jobbra, mennek a biciklisávban, másznak be eléd, nem kapcsolják le a reflektort, stb.
Vannak olyan szerencsétlenül felszerelt lampák, hogy egyszerűen hiába harapod a kormányt, akkor sem látod, ha a vonalhoz állsz.
Meg ha jön biciklis, vagy motoros, akkor ő be tud állni eléd, ha hagysz egy kis helyet.
Engem az csesz fel inkább mikor elkezdenek előbbregurulgatni.eg hogy hiába valt a lámpa, rohadtul nem bírnak elindulni. Az 5. autó már 20 mp múlva indul. Így teljesen mindegy, az első hol áll, hagyhatna 20m-t is maga előtt.
az én drága japó fostalicskámból sem lehet látni a lámpák zömét, ha a kívánságod szerint a kijárati jelzőig előrehúzok...
A közlekedésben ahogy te a saját érdekedet nézed, az elöl álló meg a sajátját..
Ezt tudomásul kell(lene)venni...
Nos igyekszem úgy megállni, közlekedni, hogy másnak is teccen...sajnálom, de akár tetszik, akár nem, ezentúl is két autónyi hellyel hátrébb állok meg, hogy lássam a lámpát...nem fogod elhinni, de más is ezt teszi ebben az Egér úti kereszteződésben.
Szólj, ha erre jársz, előrébb állok meg....sőt, inkább félreállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!