Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy valaki össze gyűjti a 18 pontot az mellett, hogy sofőrként dolgozik?

Figyelt kérdés

Nem munka közben, hanem szabad idejében. Biztonsági öv hiánya, telefon, záróvonal, meg ilyenek miatt össze gyűjt valaki a 18 pontot és elveszik a jogsiját és akár ez miatt dolgozni sem tud.

Ti mit gondoltok erről?

2021. aug. 28. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Helyes, 18 pontot összegyűjteni tehetség kell, ha ennyi esze volt majd keres másik munkát
Nem kellett volna megbüntetni, a rendőrök tehetnek róla
Egyéb, leírom
17 szavazat
 1/9 anonim válasza:
100%
Teljesen megérdemled. Ne haragudj, de ön és közveszélyes embereknek nem kell a jogsi. Ezek nem kis dolgok! Igenis lehet belőlük komoly baleset!
2021. aug. 28. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Egyet értek. Amúgy nem én kaptam, hanem egyi ismerősöm
2021. aug. 28. 19:31
 3/9 anonim válasza:
100%
Akkor ő érdemli meg. Nekem mindegy ki, csak ilyen ne üljön autóba.
2021. aug. 28. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki, hogy ehhez bizony teljesíteni kell, erre itt rinyál nekem hogy de hát hogy fog dolgozni. Mondam neki hogy csak is ő tehet róla senki más
2021. aug. 28. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én jó 25 éve vezetek naponta elég sokat, de még nincs egy pontom sem.

Ha neki összejött a 18, akkor jobb, ha nem vezet többé, legalább is nem soförként.

2021. aug. 28. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan kamionsofőröket akik közel kerültek a kipontozódáshos, meg olyat is akinek összejött a 18 pont. Autópályán a 06-22 közötti teherautós előzni tilos megszegéséért 6 pont jár és egy 10 000-res csekk. Három peches előzés után jogsielvétel. Akkor ezek balesetveszélyes állatok? :D

A telefon, záróvonal, baleset okozása, ittas vezetés és hasonlók az nyilván már lapra tartozik, aki így pontozódik ki az jobb is ha nem vezet.

Sofőrként amúgy is fel kell tudni mérnie, hogy mennyire van szüksége a jogsijára. Ha meg már begyűjtöttem 12-t, mert szerencsétlen vagyok akkor meg elmegyek utánképzésre és fragok le a pontokból, nem ?

Az ismerősöd simán csak ... xD

2021. aug. 28. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Katalizátor felvásárló vagyok, ha szólnak, hogy van termék nekem 2 órán belül a csomagtartóba kell tenni, bárhol van helyileg, nincs időm foglalkozni mással,nekem tavaly vették el a jogosítványom, de nem tudok mit csinálni, menni kell mert nem lesz bevételem.
2021. aug. 29. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nem kellene telefonàlni, meg az övet be kellene kapcsolni, ès nem jönne össze a pont.... ha vèletlen hibàkból gyűlik össze akkor sajnàlatos de ez van, ha szàndèkos volt a szabàlysèrtèsek, akkor meg megèrdemli...
2021. aug. 29. 06:02
 9/9 Alex Fly ***** válasza:
Azt gondolom róla, hogy akinek tényleg fontos a jogosítványa, az nem fogja gyűjteni a pontokat. Ha mégis, akkor pedig ne csidálkozzon - és ne kezdjen el sipákolni azért, amiről előre tudta, hogy meg fog történni...
2021. aug. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!