Mit gondoltok arról, hogy valaki össze gyűjti a 18 pontot az mellett, hogy sofőrként dolgozik?
Nem munka közben, hanem szabad idejében. Biztonsági öv hiánya, telefon, záróvonal, meg ilyenek miatt össze gyűjt valaki a 18 pontot és elveszik a jogsiját és akár ez miatt dolgozni sem tud.
Ti mit gondoltok erről?
Én jó 25 éve vezetek naponta elég sokat, de még nincs egy pontom sem.
Ha neki összejött a 18, akkor jobb, ha nem vezet többé, legalább is nem soförként.
Ismerek olyan kamionsofőröket akik közel kerültek a kipontozódáshos, meg olyat is akinek összejött a 18 pont. Autópályán a 06-22 közötti teherautós előzni tilos megszegéséért 6 pont jár és egy 10 000-res csekk. Három peches előzés után jogsielvétel. Akkor ezek balesetveszélyes állatok? :D
A telefon, záróvonal, baleset okozása, ittas vezetés és hasonlók az nyilván már lapra tartozik, aki így pontozódik ki az jobb is ha nem vezet.
Sofőrként amúgy is fel kell tudni mérnie, hogy mennyire van szüksége a jogsijára. Ha meg már begyűjtöttem 12-t, mert szerencsétlen vagyok akkor meg elmegyek utánképzésre és fragok le a pontokból, nem ?
Az ismerősöd simán csak ... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!