Budapesten a Balatoni út mellett a körforgalomból véletlen felmentem az M7 vagy az M1-re viszont egyből észrevettem lekanyarodtam a Sparos OMV-re. Van ott kamera ami felvehetett? mert nem volt matricám
A Balatoni útnál nincs olyan körforgalom amiből fel lehetne hajtani az M0-ra, a másik végén meg már az M1/M7 közös szakasza van, ahol szintén nincs körforgalom.
Szóval hol és mire hajtottál fel?
Esetleg google maps link?
Egyébként az M0 azon szakasza és az M1/M7is díjmentes azon a részen
Erre az OMV-re hajtottam be (balról), körforgalom tényleg nincs ott, nem tudom miért emlékeztem arra.
(Balatoni útra akartam kikeveredni nem onnan hajtottam fel, csak a Neszményi útra le kellett volna forduljak jobbra, csak elnéztem aztán már fent is voltam az M7/M1-en)
Köszönöm válaszod.
Útvonal úgy volt, hogy Biatorbágyról jöttem az 1-esen és az egyenesen oda vezet fel.
[link] ,19.0108398,3a,15y,83.3h,88.46t/data=!3m6!1e1!3m4!1sIdSzIzuHHwC7y_bXht_8Kw!2e0!7i16384!8i8192?hl=hu
Van itt egy főútvonal tábla. Tehát ez már nem is gyorsforgalmi út, így személyautóra nézve díjköteles sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!