Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány km hosszú a német "no...

Hány km hosszú a német "no speed limit" rész(autobahn)?

Figyelt kérdés
Szüleim azt mondják, hogy 130 körül, az interneten viszont "Today's German autobahn system stretches over 12,993 km". Ez kicsit soknak tűnik, de valós lehet? Hány kilóméter alatt nincs speed limit?
2021. aug. 27. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az autópályakezelőtől kellene megkérdezni. A teljes hálózaton nincs általános sebességhatár, de rengeteg szakaszon van kint helyi korlátozás(pl 120km/h), időszakos korlátozás stb... A neten azt írják, hogy a hálózat 70%-án nincs korlátozás.
2021. aug. 27. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy valós. A német "autobahn" nem véletlenül egy fogalom.

A szüleid marhaságot mondtak, a 13 ezer km-nyi autópálya jelentős részén (kb. 70%-án) nincs sebességkorlátozás.

2021. aug. 27. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Konkrét számot nem tudok, hogy én meglepődtem, hogy mennyi helyen van korlátozás. Ahol meg nincs, ott általában vakarják össze valamelyik száguldozót, tehát dugó van.
2021. aug. 28. 03:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyi dugó, stau sehol sincs mint németben.

Semmi értelme ennek.

2021. aug. 28. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek a szakaszok csak azért vannak, hogy legyen értelme drága német autókat venniük a németeknek. Valójában viszont sok a baleset, ezért alig van lehetőség kihasználni.
2021. aug. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!