Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha abbahagyom 4 sikertelen...

Ha abbahagyom 4 sikertelen forgalmi vizsgával a vezetést, akkor késöbb ha újrakezdeném akkor megint lenne 5 lehetőségem vizsgázni?

Figyelt kérdés
Eddig 4 sikertelen vizsgám volt. Az ötödikre jelentkezni sem merek, mert ha azon sem engednek át akkor páv-ra kellene menni. Ahogy hallottam a páv meg nem gyerekjáték, nagyon nehéz. Szóval ha valaki tud hiteles infót a kérdésemmel kapcsolatban akkor legyen szíves válaszoljon.

2021. aug. 11. 12:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Szia! Érdekelne meglett-e a forgalmi vizsgád. Pont ma buktattak meg engem is 4. Alkalommal és szeretnék egy kis reményt làtni…

Sajnos nagyon elidegeskedem magát a vizsgát pedig amúgy a vezetés jól megy és 3x is már a visszaúton buktattak meg.

2021. szept. 7. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyu én is 5re mentem át ez hülyeség hogy 2VB lesz régen így volt de ma már nem. Nyugodtan jelentkezz és csináld meg minél előbb sikerülni fog
2021. szept. 9. 00:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Bocsi a késői válaszért. Kicsit még halogatom. Nem mertem nekiállni. De szerintem én is meg fogom még próbálni. Lesz ami lesz. Szóval mindent bele neked is. Fejben próbáld eldönteni hogy következőre nem fogsz izgulni.

Remélem azóta már megvan a jogsid.😊

A biztatást pedig köszönöm. Úgy látom van még remény hogy ötödikre átmenjek.

2021. szept. 19. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!