Szükséges lenne újra elvégeznem egy tanfolyamot, ha évtizedek óta nem vezettem, vagy elég a gyakorlás?
no para. Elmész a körzetihez, és jogsiérvényesítést kérsz, mert lejárt az orvosid. Ha elkéri a jogsid, a szemed sem rebbenjen. Maximum megjgyzi, hogy ugye tudsz még vezetni?. Naná..
Ezel beballagsz a kormányhivatalba, és már készítik is az új kártyás jogsid, amihez ott helyben le is fényképeznek. Persze előtte pár ezret befizetsz, oszt jónapot. Ott a kormányhivatalban kapod meg, két hét múlva(saccperkábé)ehhez a mobilod számát meg kell adnod, mert sms-ben érzesítenek.
Elég egy gyakorlás de már az érvényes jogsival. Ne vállj be egy Budapesti utat péntek délután, előbb a kis utcákban, bárhol is lax.
Sok szerencsét.
amit még nem látok leírva, hogy nyugodtan vegyél 1-2 órát, akár már a jogsi megújítása után is, hogy oktató mellett tudj kicsit belejönni a dologba
én is csináltam ilyet (bár kissé más okból kifolyólag), felhívsz egy oktatót, 1-2 órát akár nap végén is bevállalnak sokan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!