Nem idegesítő amikor az emberek a csikket egyszerűen kidobják a kocsi ablakán? te büntetnéd őket? mennyi lenne a büntetés?
Nem csak büntetném, elvileg büntethető már most is, ahogy a hamutartó útszéli ürítése is.
Ahogy az első három én is radikális lennék.
Szerintem az ilyen simán megérdemelné, hogy a kezét törjék el. NEm csak kocsiból csikknél, hanem alapvetően a szemetelést gyűlölöm és képtelen vagyok felfogni, mitől ekkora parasztok az emberek.
Én amúgy azt csinálnám, hogy tele önteném az autójukat és a lakásukat hulladékkal. De nem ám papírral meg csikkekkel, hanem azzal az igaz mindenes szemétledobód büdös-rothadó-folyós okádékkal.
Egyszer egy ilyen okos a szemembe dobta... Motorral voltam, valahogy pont úgy sikerült kidobnia, hogy szemen talált. Annyira szar érzés volt, hogy a másik szemem sem tudtam nyitva tartani🤷♂️ szóval satufék az út közepén, pár percig ott áltam, majd félreálltam és kb fél óra "pihenés" kellet hogy egyáltalán el tudjak indulni.
Utánna egyszer este, hazafelé mentem szintén motorral, mikor az előttem lévő kihajította az égő cigit. Kicsit felidegesített, villogtam neki. Ő félreállt és negkérdezte "Mi bajod van?" mondom neki "Jó lenne ha nem a pofámba hajítanád a cigid". Bobcsánatot kért és ment tovább🤷♂️
9es
Igen, valóban létezik a cikkely, ami alapján durván büntethetnek. Gondolhatod, gyakorlatban mennyire működik :) Egyébként ez úgysem a jogszabályoktól függ. Kolozsváron pl, Erdély fővárosában egy cigicsikket nem látsz sehol az utcán, szemetet sem, míg mondjuk Craiovában, Olténia fővárosában meg.... Pedig a szabályok ugyanazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!