Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy reagáltok arra ha valami...

Hogy reagáltok arra ha valami miatt ledudálnak? Van értelme ilyen dudálásnak?

Figyelt kérdés
Pl. nem a másik által diktált tempóban haladsz..
2021. júl. 16. 17:19
A kérdező szavazást indított:
Teljesen hidegen hagy, dudáljon csak..
Ideges, stresszes leszek.
Kiszállok és elverem az illetőt
Magamra veszem és máskor igyekezek nem elkövetni ilyen hibát
Kinevetem csak
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Kiszállok oszt olyat kap többé azt sem fogja tudni hogy hol a duda😂😂 Egyébként pont leszarom az ilyeneket, nem érdemes velük balhézni, hisz ugyanannyit kapsz érte mint egy normális emberért....
2021. júl. 16. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Én pl előzésnél szoktam dudálni, noha nem azért mert egy köcsög vagyok, hanem azért hogy ne akarja hirtelen rám rántani a kormányt, mert nem figyel.
2021. júl. 16. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Káromkodok egyet csak úgy megszokásból, tudni vélem az édesanyja foglalkozását, de amúgy nem izgat.
2021. júl. 16. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Úton nem érdekel, max. még jobban lassítok, akkor érdekes módon már nem dudálnak.

ha kereszteződésben dudálnak mert nagy a forgalom és nem tudok kikanyarodni, akkor kiszállok és megkérdezem mi a baja. Általában csak hebegnek habognak.

2021. júl. 16. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem szoktak ledudálni.
2021. júl. 16. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Engem sem szoktak ledudálni, igaz >>nem a másik által diktált tempóban haladsz..<< ez nem is szokott nálam előfordulni.
2021. júl. 16. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ.

Ha tényleg elbénáztam valamit, akkor intek egy bocsit.

Ha egyértelmű, hogy csak azért dudál, hogy a feszültséget levezesse, akkor általában továbbidegesítem, pl. mindenkit beengedek magam elé. :D

2021. júl. 16. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Néha összehoz az élet egy-egy igazán türelmetlen dudamókussal, pedig én aztán nem vagyok egy tökölős sofőr. Elsőre le sem szokott esni, hogy ezek rám dudálnak, mivel mire befejezik, már ott sem vagyok, úgyhogy csak utólag szoktam rájönni, hogy kizárásos alapon csak nekem szólhatott. :D
2021. júl. 16. 22:59
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Na én meg állandóan a dudát nyomom, ha veszélyeztetnek vagy ordas szabálytalanságot követnek el (pl. babakocsis anyukát nem engedik át a zebrán, érett piroson hajtanak át , szembejönnek egyirányúban, ilyenek), szóval látom a reakciókat:

- a többség leszarja, méghozzá látványosan

- jópáran bemutatnak

- ennél kevesebben elnézést kérnek

- néhányan értetlenkednek

- évi 1-2 izomagyú meg fékezget, feltart és habzó szájjal pofázik

2021. júl. 17. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!