Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » E-titán KRESZ tesztre hogyan...

E-titán KRESZ tesztre hogyan lehet regisztrálni?

Figyelt kérdés

jan. 2. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az iskoládnak megvan minden adatod, ők jelentkeztetnek fel miután beiratkoztál és kifizetted az először esedékes költségeket.
jan. 2. 11:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát írhatok nekik emailt hogy iratkoztassanak fel?
jan. 2. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy a tananyag befejezése után be kellett menni a sulihoz, bevinni az orvosi alkalmasságit, személyit etc (de én online jelentkeztem be hozzájuk, ha te már voltál bent, lehet neked elég írni emailt), és mikor bementem, személyesen beszéltük meg, hogy kb mikorra szeretnék időpontot, melyik nap tuti nem jó, aztán később kaptam egy emailt,hogy X napra sikerült kapni időpontot, jó -e. Megírtam, hogy jó, és mehettem vizsgázni.
jan. 2. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 Mindent az iskolád intéz a beiratkozás követően,illetve amint kifizetted, átutaltad a tanfolyam és a kreszvizsga diját,nem kell őket ez miatt zargatni,a belépéshez szükséges linket küldeni fogják arra az e-mail-re amit beiratkozáskor megadsz,de érdemes megnézni a levélszemétszürőt, mert nekünk is oda tette a gmail.
jan. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!