Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri beruházni...

Szerintetek megéri beruházni egy e-rollerre?

Figyelt kérdés

A városon belüli közlekedésre használnám leginkább. Egy ilyenre gondoltam:

[link]

#közlekedés #város #roller #e-roller #alternatív közlekedési eszköz
2021. júl. 8. 17:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérjük a legközelebbi okmányirodában, adja le jogosítványát!
2021. júl. 8. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Kérdés, mi az alternatíve, mihez képest kérdés hogy megéri-e? Autóhoz képest nyilván igen, biciglihez képest nem feltétlen (a használattól függ), gyalogláshoz képest meg attól függ, mennyit ér az időd.
2021. júl. 9. 01:08
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

Nekem van, szerintem megéri.

A Xiaomi-nál kissé komolyabb.

Jogosítvány továbbra sem kell hozzá, nincs semmi rendelet, ha meg kérik és nincs, akkor elszáguldasz, nincs rendszáma, nem tudnak veled mit kezdeni.

2021. júl. 11. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondoltam tavaly, hogy itt a pandémia, a tömegközlekedés helyett veszek egy Xiaomi m365-öt, kb 150 ezer HUF-nak megfelelő valutáért. Ez volt tavaly márciusban.

Aki nem akar sokat olvasni annak elöljáróban: ez egy közlekedésre alkalmatlan hulladék.

Teljesen rutintalan voltam, oldalazva próbáltam felugratni egy pár centis járdaszegélyre (én hibám egyértelműen), egy hatalmasat estem, a gázpedál onnantól nem működött. Meglepődtem magam is, hogy egy ilyen lassú eszközzel hogy lehet ilyen látványosat esni, na mindegy.

Egy kézzel felejtsd el, még akkor sem, ha az orrod viszket, mert a legkisebb gödörtől is akkorát esel, mint a ház.

A felfújható gumi jó ötlet lenne, de a kátyúk, kavicsok (!!!) nem a barátai, kb 2-3 hónap alatt elöl, hátul defekt, cseréltem tömör gumira.

Kétszer előjött valami random szoftverhiba, amikor csak sípolt, de nem ment.

Aztán a fék, az szerintem egy borzalmasan gyenge valami, konkrétan veszélyes.

A sárhányó hátul csak a rázkódástól leesett, vitte magával a hátsó lámpád kábelestől. Utána kiderült már árulnak egy merevítő villát, ami nem engedi rázkódni.

Fék állandóan probléma, mindig állítgatni kell, de már a féktárcsa is egy kicsit eldeformálódott, amitől karistolja a féket (kikalapáltam).

A kormányt rögzítő négy csavar állandóan kilazul, amitől lötyög a kormány.

Szóval egy év alatt 2 hónapon át folyamatosan még sosem volt jó.

Én nem ajánlom, ez a kategória (150 ezerért!!!) egy hulladék, drágábbat nem akartam venni, mert elment minden bizalmam. Amíg lehet kikalapálom, aztán kuka, felejtős.

Szoktam még külföldön az applikációs bérlősöket használni, azok is elég leharcoltak, de a bolt rollerjei nagyon strapabíró darabok (sajnos nem tudom a típusát).

2021. júl. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!