Van egy család, akik itt laknak a lakótelepen ahol mi. A lényeg, hogy ők mindig ugyan oda állnak be kocsival. Ha éppen foglalt "a HELY", akkor tuti kifigyelik, hogy hátha megüresedik, mert amint felszabadul, a pali már rohant is, és átáll az ő kedvenc helyére.
Az autóm ütött, kopott, karcos, horpadt... totál nem érdekel ha nekivágják az ajtót pl. :D
Inkább én vagy az utasaim szokták neki vágni az ajtót a mellettem állónak.
2021. júl. 4. 14:46
2/8 A kérdező kommentje:
Hja ez sem egy szép kocsi. Haha.. valami 20+os, de ettől még nekik tuti nagy szerelem. Mi a férjemmel (nekünk sincs amúgy kedvenc helyünk de szép kocsink sem) kicsit mulatsagosnak tartjuk ezt az egész parádét amivel méterről méterre áll közelebb az ember a hőn áhított helyéhez 😁😂
2021. júl. 4. 14:52
3/8 anonim válasza:
Vicces lehet :D
Nekem is nagy szerelem az autóm, de nem kell túlzásokba esni.
Ha használja az ember akkor előbb utóbb követ kap, rányitják az ajtót, megkarcolódik stb stb...
A bekarikázott kocsi az enyém. A 2 mellettem lévő pedig évek óta ott áll, de a közteresek nem tudják elvinni, mert van rajta rendszám. Így legalább sosem nyitják az enyémre az ajtót
2021. júl. 4. 15:05
5/8 A kérdező kommentje:
Hjaa itt más a szitu. Ez egy sima utca amúgy. Elé meg mögé tudnak max állni. Mellé nem. De négyes.. ez nagyon jó hely. ;)
2021. júl. 4. 15:21
6/8 anonim válasza:
Igen, van (apámnak is volt). Annyira nem görcsölök rá (apám sem tette), hogy átálljak, ha megüresedik, de ha szabad, amikor megjövök, mindig oda állok. Ha foglalt, akkor is megvan, a parkoló melyik részén keresgélek tovább.
2021. júl. 4. 15:33
7/8 anonim válasza:
Nekem van kedvenc helyem, ez van legközelebb a kapuhoz. Nyilván nem csinálok belőle ügyet, ha foglalt , de ha tehetem, meg is fordulok , hogy oda beállhassak.
2021. júl. 4. 19:47
8/8 anonim válasza:
Mindegy csak ne fa alatt legyen mert ha fa alá állok akár egy fél órára is, madárkaki lesz rajta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!