Autóba usb c gyorstöltő?
Autóba szeretnék venni a szivargyújtóba töltőt. Mit kell nézni rajta, hogy gyorstöltős legyen?
Ha a telefontöltő kábelem a laptopba vagy pcbe teszem, akkor nagyon lassan tölt, ezt akarom elkerülni.
A sz.gépes usb port csak max. 0,5 amperrel tud tölteni.
Egy alap usb töltő már tudja az 1, a jobbak a 2 ampert.
Ha ez is kevés, akkor kell neked "gyors" töltő (QC), ami nagyobb feszültségen is tud tölteni (9-12-20 V stb.). Persze ehhez az is kell, hogy a telefonod is támogassa.
Ami csak 5V-os az nem gyorstöltő.
Nagyon olcsót, gagyit ne vegyél. Rokonom Pepco-ban vett pár száz forintért, az egyik utazás közben eldurrant, a telefonnak is annyi lett.
Megvettem, kipróbáltam, leírom hátha majd valaki pont erre keres rá.
Obiban vettem 1200 ft-ért, 2 usb van rajta, egyszerre kettő is tölthető. Ha 1et töltök akkor 2100 mA, ha kettőt akkor 1000 mA. Nem irja a telefonom hogy gyorstöltés, de normál töltést csinál, mint a normál telefonok, amik nem gyorstöltősek. Tehát teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!