Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autóba usb c gyorstöltő?

Autóba usb c gyorstöltő?

Figyelt kérdés

Autóba szeretnék venni a szivargyújtóba töltőt. Mit kell nézni rajta, hogy gyorstöltős legyen?

Ha a telefontöltő kábelem a laptopba vagy pcbe teszem, akkor nagyon lassan tölt, ezt akarom elkerülni.

#Usb, usbc, töltő, gyortöltő, gyorstöltés, autó, szivargyútó
2021. jún. 28. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A sz.gépes USB alacsony áramerősséggel dolgozik, ezért tölt lassan. Ha gyorstöltést akarsz, a telefonod gyorstöltési szabványát támogató töltőt kéress (pl. a Qualcommé a Quick Charge, alias QC 2, 3, 4).
2021. jún. 28. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:

A sz.gépes usb port csak max. 0,5 amperrel tud tölteni.

Egy alap usb töltő már tudja az 1, a jobbak a 2 ampert.

Ha ez is kevés, akkor kell neked "gyors" töltő (QC), ami nagyobb feszültségen is tud tölteni (9-12-20 V stb.). Persze ehhez az is kell, hogy a telefonod is támogassa.

2021. jún. 29. 04:46
 3/6 Morzsi007 ***** válasza:

Én ilyet vettem.

[link]

2021. jún. 29. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Én Obiban néztem, láttam 1200 ft-ért és 5000ert is. Most megnéztem neten, mindegyiknek 5V a kimenet, akkor gondolom egyformán töltenek. Szerintem megveszem az egyszerű olcsót, aztán meglátjuk.
2021. jún. 29. 16:38
 5/6 Morzsi007 ***** válasza:

Ami csak 5V-os az nem gyorstöltő.

Nagyon olcsót, gagyit ne vegyél. Rokonom Pepco-ban vett pár száz forintért, az egyik utazás közben eldurrant, a telefonnak is annyi lett.

2021. jún. 30. 07:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Megvettem, kipróbáltam, leírom hátha majd valaki pont erre keres rá.

Obiban vettem 1200 ft-ért, 2 usb van rajta, egyszerre kettő is tölthető. Ha 1et töltök akkor 2100 mA, ha kettőt akkor 1000 mA. Nem irja a telefonom hogy gyorstöltés, de normál töltést csinál, mint a normál telefonok, amik nem gyorstöltősek. Tehát teljesen jó.

2021. júl. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!