Miért nem kötelezik a parkolótársaságokat hogy elektromos autótöltőket építsenek?
Minden parkolóautomata közelében a parkolóórákba dobált milliókból kötelezően kell telepíteniük egy darab elektromos töltőt és hozzá parkolóhelyet.
Legalább valami hasznát is látnák az emberek a parkolótársaságoknak.
Nekem nincs elektromos autóm, sem a környezetemnek, de mint kívülálló is örülnék, hogy ha a közpénzből épített köztéri parkolókat kisajátító parkolótársaságok visszaosztanák valami hasznosra az ilyen módon beszedett (ellopott) pénzt.
El vagy tévedve picinyem:
A fizetős parkolás NEM szolgáltatás, hanem forgalomszabályzó eszköz. Az adott területre csak az menjen be aki ott lakik (ingyen parkol), vagy akinek mindenképpen autóval intézendő teendője van, de ő is csak a teendői idejére. Kifejezett célja a 8:30-17:30 munkába járós parkolások visszaszorítása.
Nyilván igy van, rálehet fogni minden féle szabályzásra hogy azért van, de a legfőbb ok , a pénz beszedés.
Mert vissza nem forgatnak egy fillért se innovációra.
remélem nem értettem félre és a kérdezőre, rám értetted, most nem tudom az első vagy-e, gondolom a 72% alapján igen.
Csak a félreértés elkerülése miatt. Ha véletlen valaki más vagy és az elsőre érted, hogy csak kötözködni akar, akkor elnézést, de ennek kis esélye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!