Ma megszületett egy törvény németországban, miszerint áldását adja a kormány az önvezető járművekre a közutakon (?)
Mi a véleményetek erről?
Én személy szerint tartok ettől a jövőtől ami felé haladunk, mert nem egy utópia hanem inkább egy rémálom kezd megszületőben lenni.
(Mint az Elysium c filmben!)
Ez rengeteg embert szakmát érinthet.
Milliós nagygyságrendű elbocsájtásokat hozhat magaután.
Ez érinti a komplett logisztikai tömekgözlekedés mezőgazdasági szektorban dolgozókat.
Azaz valamilyen módon a lakosság 75%át...
Mit fognak csinálni ezek az emberek? Miből fognak megélni?
Mert nagyon sokan vannak!!!
Ha minden munkat kivált a technológia,,, mit fog csinálni az a sok emver akikre nincs szükség?
???? Te melyik filmet nézed?
Az hogy te lusta vagy akasztgatni az nem azt jelenti hogy ez egy megugorhatatlan nagy feladat. 2 évig dolgoztam egy cégnél ahol teljesen normális volt a napi 6-7 akasztás, a rekordom nem tudom mennyi lehetett.
Tankolni minek? 2000ezer km-t elmegy egy nagy tankos kamion, majd a depókban megtankolja a helyi huszár, bár jobban örülnék ha elektromos lenne és arra lenne megoldás (depónként megállni tölteni??).
Kereket nem cserélünk, nálunk inkább rendszeresen ellenőrzik a telepen és ritkán van defekt de ha mégis lenne akkor a mobil gumis intézi.
Izzót sem cserélünk. Nálunk sem szerszám, sem tartalék izzó nincs a kamionokban. Műszakkezdéskor mindent leellenőrzünk, ha valamelyik nem működik azt a szerelővel megcsináltatjuk. Ha műszak közben ég ki egy izzó akkor attól függően hogy mennyire fontos vagy visszamegyünk és szólunk vagy pedig megvárjuk míg kijönnek és megcsinálják. Ha kérsz egy biztosítékot/izzót+csavarhúzót hogy magadnak megcsinálnád akkor megveregetik a válladat hogy mekkora zseni vagy.
Nincs ez olyan messze mint gondolod.
#6 pedig de, 5 éve kamionozok, és én mondom hogy a kamionosok 90%-a (legalábbis a magyarok) tudatlan, tanulatlan, sok bunkó, idióta ember. Én nem tartozok közéjük mert 1, fiatal vagyok, és az internet korában születtem szóval bőven magamba szívtam kellő tudást 2, teszek is aktívan azért hogy ne legyek én is ilyen, edzek, tanulok, mellette iskolába járok... Én csak szimplán egy önző szociopata vagyok, de simán letudom hozni neked a csillagokat az égről ha úgy van, jó színész is vagyok.
És még él amit mondtam, zúzzák be a francba ezeket a sepredék emberekkel teli munkákat, és lépjünk végre szintet az evolúcióban...
A hajó régebb óta önvezető mint a repülő, legyen az kicsi, vagy nagy. A közúton pont azért nehézkesebb, mert sok a változó. Technikailag szerintem már a 70's évek óta meg lehetett volna valósítani.
Óceáni forgalomban személyzet nélkül garantált az ütközés, ha a hajó pilótán megy és szerintem légiforgalomban is. Szárazföldiben nem. Lásd a sok magát videozó teslás csimpánzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!