Az előfordulhat hogy valaki kreszből hibátlanul levizsgázik, és a B forgalmi vizsgán mégis megbukik?
Én, hibátlan Kresz, 4 sikertelen forgalmi vizsga, jogsi nuku.
Tanulni tudok, forgalmin viszont olyan ideges vagyok hogy hánytam is egyszer ill. nem tudtam a kulcsot se elfordítani meg nagy gázzal neki mentem egy autónak stb idegességemben. Próbaltam xanaxal is egyszer úgy is ez volt..
Pedig amúgy vizsgán kívül jól megy a vezetés.
Nem egyszerű feladat az már biztos.
5 Nagyon sajnálom hogy így alakult.
A stresszelés valóban nem segít a vizsgán, sőt inkább nagyon is kártékony a vizsgaeredményre, meg rád is
Vortrex nekem ne írogassál privátba!!!!!!!!!!!
Azzal hogy rámírtál akaratod ellenére is előnyhöz juttattál, ha érted mire gondolok.
De szerintem ennyi inteligenciával ami neked van nem valószínű hogy felfognád, milyen veszélyes dolog idegenekre ráírni, ráadásul sértegetni?? Vagy nagyon bátor vagy, vagy nagyon ostoba, de inkább a második lesz a nyerő
KRESZ vizsgán egy perced van eldönteni a helyes választ.
Vezetés közben pl egy kereszteződésben pár pillanatod van eldönteni ki megy hamarabb.
Igen, kevesebb idő van meghozni a jó döntést.
Nagyon sok mindenre kell figyelni.
Hallottam egy olyan statisztikáról hogy 20 emberből jó ha 5 nek sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!