Ma tettem sikeres forgalmi vizsgát. Ez normális a végén, hogy kapsz egy jó nagy szidást?
Minden rendben volt, de a vizsga biztos a végén tartott egy jó nagy fejmosást és szidást. Nektek is ezzel ért véget a vizsga? :D
(3. vizsgám lett sikeres.)
24F
Nekem is kivesézte a hibáimat a végén pár gúnyos kérdéssel. Pl. 50-nél többször 3-asban mentem és emiatt azt kérdezte, hogy mit ártott szegény autó nekem?
Vedd úgy, hogy ezekre a dolgokra jobban kell figyelned majd az önálló vezetés során.
Sok esetben igen, kapsz egy kis fejmosást, ami sokszor nem is ártalmas. Nehogy úgy menjen ki egy kezdő vezető, hogy neki sikerült a forgalmi és mekkora “király gyerek”.
Kedves 2-es! Ne haragudj, de én pl ezért kapásból megbuktattalak volna . Ott azért nem gyengén bőg a motor már.
#3: nem buktathatsz meg érte, mert erre csak azt lehet ráhúzni, hogy "indokolatlanul magas fordulatszámon működteti a motort", ami csak hibapontot ér.
Egyébként kb. 2300-at forog ott egy átlag benzines autó.
Itt a gyakorin kb. megköveznek és kineveznek motorgyilkosnak, ha 2500 alatt elváltod a benzines autót. Most akkor hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!