Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ma tettem sikeres forgalmi...

Ma tettem sikeres forgalmi vizsgát. Ez normális a végén, hogy kapsz egy jó nagy szidást?

Figyelt kérdés

Minden rendben volt, de a vizsga biztos a végén tartott egy jó nagy fejmosást és szidást. Nektek is ezzel ért véget a vizsga? :D

(3. vizsgám lett sikeres.)

24F

2021. jún. 10. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan elmondta a vizsgabiztos, mi mindenért buktat meg. Aztán amikor elhabogtam, hogy “de hát az órákon minden jól ment”, akkor annyit mondott, hogy “igen, erről én is meggyőződtem”. … ‘nyád…
2021. jún. 10. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Nekem a vizsgabiztos azt mondta, hogy ha lehet, inkább menjek busszal, mert egy csiga leelőzne. (Direkt mentem lassan, mert az oktató szerint úgy vezettem, mint a Mad Maxben Furiosa.) Az oktatóm meg azt mondta, hogy még soha nem vezettem ilyen rosszul.

2021. jún. 11. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Jól tette. Ilyenkor egy kicsit helyére kerül az önmagától elszállt vizsgázó egója. A sikeres vizsga nem azt jelenti, hogy tudsz vezetni, hanem azt, hogy jogod van egyedül kimenni a forgalomba, és a következő egy-két év és 10-15 ezer km. alatt megtanulhatsz vezetni rendesen.

#7 "Itt a gyakorin kb. megköveznek és kineveznek motorgyilkosnak, ha 2500 alatt elváltod a benzines autót. Most akkor hogy van ez?"

És mennyire igazuk van. Nem motorkimélő a nyomatékszegény tartományban eröltetni a motort. Persze a fogyasztásfetisisztáknak már az 1800 is üveghang, röhögni szoktam az olyan kérdéseken, amikor azt írják, hogy véleltenül kihuzattam 3000-ig, ugye nem lett baja. Miközben egy átlag kisköbcentis motor kb. 3000-nél kezd élni.

2021. jún. 11. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem oké, mert attól hogy levizsgáztál, még egy csapásra nem tanultál meg vezetni, csak alkalmas vagy rá, hogy önállóan, remélhetőleg balesetmentesen képes vagy közlekedni. Nem árt ha a tanuló nem hiszi azt, hogy átment, és most már ő az utak császára. Nekem a biztos nem mondott semmit, csak gratulált, de utolsó vizsgázója voltam, sötétedett, február, hideg, szar idő, szakadt az eső egész nap, gondolom alig várta, hogy vége legyen. Az oktatóm azért eligazított, mondjuk én tisztában voltam vele, hogy még nagyon sokat kell vezetnem, mire azt mondhatom, hogy tudok rendesen.
2021. jún. 11. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Normális.

Én is meghallgathattam, hogy ügyesen megyek, de túl dinamikusan, nem rallyzok-e szabadidőmben (!!!), jobban figyeljek, meg legyek óvatosabb, mert lehet hogy elvben elsőbbségem van, de a gyakorlatban meg csak akkor, ha meg is adják.

Visszanézve egy év után, tényleg volt benne igazság bőven, amit mondott. Nekem lélektanilag nagyon biztonságot adott, hogy ott ült az oktató mellettem, ő volt a felelős szerkesztő, akinek bele kellene fékeznie, ha gáz van, nem lehet baj úgysem. Mióta van saját autóm és nem ül mellettem senki, aki figyel rám, ezerszer óvatosabb vagyok. 24/F

2021. jún. 11. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, az előzőből azt még kihagytam, hogy "azt mondta az oktatója, hogy maga mérnök, fiatalember, hát én nem értem, egy ilyen felelősségteljes és szép szakmával hogyan mehet teljesen szabályosan, de mégis totál eszetlenül".
2021. jún. 11. 20:06
 17/17 anonim ***** válasza:
3 as ba haegyek 50 nel 2400 as forulaton vagyok. 60 nál váltok 3000 fordulat alatt, nem sír az autó. èn is "kaptam" 7 hp ról... 2 fulladás, parkolás, tükör, fordulat szám, kanyar ív korrigálás.... nem lettem rosszabb soför....
2021. jún. 16. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!