Ma tettem sikeres forgalmi vizsgát. Ez normális a végén, hogy kapsz egy jó nagy szidást?
Minden rendben volt, de a vizsga biztos a végén tartott egy jó nagy fejmosást és szidást. Nektek is ezzel ért véget a vizsga? :D
(3. vizsgám lett sikeres.)
24F
Gratulálok!
Nekem a vizsgabiztos azt mondta, hogy ha lehet, inkább menjek busszal, mert egy csiga leelőzne. (Direkt mentem lassan, mert az oktató szerint úgy vezettem, mint a Mad Maxben Furiosa.) Az oktatóm meg azt mondta, hogy még soha nem vezettem ilyen rosszul.
Jól tette. Ilyenkor egy kicsit helyére kerül az önmagától elszállt vizsgázó egója. A sikeres vizsga nem azt jelenti, hogy tudsz vezetni, hanem azt, hogy jogod van egyedül kimenni a forgalomba, és a következő egy-két év és 10-15 ezer km. alatt megtanulhatsz vezetni rendesen.
#7 "Itt a gyakorin kb. megköveznek és kineveznek motorgyilkosnak, ha 2500 alatt elváltod a benzines autót. Most akkor hogy van ez?"
És mennyire igazuk van. Nem motorkimélő a nyomatékszegény tartományban eröltetni a motort. Persze a fogyasztásfetisisztáknak már az 1800 is üveghang, röhögni szoktam az olyan kérdéseken, amikor azt írják, hogy véleltenül kihuzattam 3000-ig, ugye nem lett baja. Miközben egy átlag kisköbcentis motor kb. 3000-nél kezd élni.
Normális.
Én is meghallgathattam, hogy ügyesen megyek, de túl dinamikusan, nem rallyzok-e szabadidőmben (!!!), jobban figyeljek, meg legyek óvatosabb, mert lehet hogy elvben elsőbbségem van, de a gyakorlatban meg csak akkor, ha meg is adják.
Visszanézve egy év után, tényleg volt benne igazság bőven, amit mondott. Nekem lélektanilag nagyon biztonságot adott, hogy ott ült az oktató mellettem, ő volt a felelős szerkesztő, akinek bele kellene fékeznie, ha gáz van, nem lehet baj úgysem. Mióta van saját autóm és nem ül mellettem senki, aki figyel rám, ezerszer óvatosabb vagyok. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!