Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagyon irigy vagyok azokra...

Nagyon irigy vagyok azokra akiknek megvan a jogosítványuk. Hogyan változtassak a hozzállásomon?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve, hogy elkezdtem a jogsit, elég sok hónapot hagytam ki a bukásaim miatt. (4x buktam)Annyira elszomorodtam miattuk, hogy szünrteltettem míg össze szedem magam, illetve penzhiány miatt is. Nos ezalatt az idő alatt akik nálam később kezdték el a jogsit, már mindenkinek megvan és borzasztóan irigy vagyok rájuk, hogy nekik sikerült,nekem meg nem.Nagyon rosszul is érzem magam, hogy sokszor már sírnék, mert látom milyen embereknek adtak jogsit, olyanoknak akiknek én nem is adnék. Engem meg az utolsó pillanatban buktatttak meg apróságokért.( Az oktatóm is mondta, hogy mellettem biztonságban érezné magát)

Hogy tudnám elengedni ezt az irigységet? Hogyan változtassak? Válaszokat előre is köszönöm!

2021. jún. 11. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem irigység. Irigység az, amikor valami olyan után vágysz, ami másoknak van, neked viszont nem lehet. Jogosítványod viszont lehet, csak tenni kell érte. De látod megint itt vagy és nem azon jár az eszed, hogy "hogyan legyek jobb sofőr", hanem hogy "de rosszul érzem magam, amiért másoknak már van". Pedig ha az első problémával foglalkoznál, akkor a másik probléma magától megszűnne.

"olyanoknak akiknek én nem is adnék"

Igen, na de te 4-szer megbuktál, szóval igazából mit ér a te véleményed? Ez kb. olyan, mintha én azt mondanám, hogy Einstein relativitás elmélete hülyeség. Mégis milyen alapon mondanám én ezt, mikor fizikából 3-mas voltam iskolában? Na látod...

Tessék megtanulni vezetni, ne pedig másokban a hibát keresni. Alig 5 perce írtam le egy másik kérdés alatt, úgyhogy nem írom le mégegyszer, csak bemásolom ugyanazt:

Lehet egy vizsgabiztos szigorú, de SOHA nem várnak el tőled olyat, amit ne kellene tudnod megcsinálni hibátlanul. Ő előtte ott a lap és aszerint értékel, szóval nem tud és nem fog pusztán szigorból megbuktatni. Csak akkor buksz meg, ha arra ok volt.

És bár most nem így érzed, de utólag majd biztos egyet fogsz velem érteni abban (ahogy mindenki), hogy inkább egy szigorú vizsgabiztos legyen a tanulóval alapos, mintsem hogy egy lágyszívű figura puszta jóindulatból szemet húnyjon valami hiba felett és olyan tanulót engedjen át, aki még nem kellően jó, aztán meg megy ki egyedül a forgalomba...

2021. jún. 11. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Csináld meg te is!

2. Ne legyél irigy!

2021. jún. 11. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy teszel érte, hogy neked is legyen. Majd ha meglesz nem fogsz irigykedni.

Ez szerintem a világ legocsmányabb dolga, hogy a másikat nézik, hogy mije van és azt nem látják hogy amúgy szétdolgozta magát azért, hogy az meglegyen neki. Lehet az jogsi, ház, autó, bármi. Ne irigykedj, tegyél te is azért, hogy legyen neked is!

2021. jún. 11. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
De legalább az vigasztaljon hogy téged nem irígyelnek az eszed miatt.
2021. jún. 12. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!