Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy hónap alatt...

Szerintetek egy hónap alatt fel lehet készülni a KRESZ - re?

Figyelt kérdés

Már pár éve betöltöttem a 18 - at és most iratkoztam be online tanfolyamra. Viszont így elég sok más dolgom is lesz a nyár folyamán. Nem tudom mennyire esélyes megcsinálni ennyi idő alatt ( 1 hónap). Kinek mennyi időbe telt, napi mennyi tanulással?

Illetve én minimum négy órát tudnék vele foglalkozni naponta, esetenként akár többet is szerintem.

2021. jún. 10. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából egyáltalán nem nehéz megtanulni, ha a kérdésbankot végignézed és végignyomogatod a tananyagot akkor simán. Szerintem úgyis a kresz szerves részét vezetésoktatás közben tanulod meg, úgyhogy nem tragédia ha nem tudsz még utána mindent tökéletesen (bár egy hónap bőven elég rá)
2021. jún. 10. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
A csajom beiratkozott majd a Covid meg minden miatt 3 hónapig hanyagolta az oktató majd egyszer csak szolt neki, hogy hétfő szóval másfél hétig csomót gyakorolt és simán meglett neki elsőre.
2021. jún. 10. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyorsan és értően olvasol és gyorsan tanulsz, menni fog.
2021. jún. 10. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy mennyire hatékonyan tudsz tanulni, illetve milyen előismereteid vannak.

Én már kiskorom óta tanulgattam a kreszt, tiniként sokat bicikliztem, így már a szabályok nagy részét tudtam. A tanfolyam és 1-2 nap gyakorlás így bőven elég volt nekem a hibátlanhoz.

2021. jún. 10. 14:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Alapból szerintem hatékonyan tudok tanulni. Sosem volt problémám a tanulással. Közel kitűnő tanuló voltam végig, viszont lehet mit sem ér ha ezt meg nem értem meg. De persze úgy állok ehhez is, hogy sikerülni fog. Alapból vannak már minimális előismereteim, de azt nem tartom túl soknak.
2021. jún. 10. 14:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Illetve köszönöm mindenkinek a választ! ☺️
2021. jún. 10. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen feltételekkel szerintem 1-2 hét alatt tökéletesen fel tudsz készülni a vizsgára.
2021. jún. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!