Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy legyek pilóta ha rosszul...

Hogy legyek pilóta ha rosszul vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kereskedelmi pilóta szeretnék lenni, voltam párszor kisgéppel repülni, de egy idő után elkezdek rosszul lenni. Van valami megoldás arra, hogy ne legyek rosszul, esetleg meg lehet szokni valahogy? Természetesen a gyógyszer nem opció.

19/F

2021. máj. 31. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Alkalmatlan vagy erre a szakmára sajnos.

Gyógyszer se lenne fix megoldás, ha az is opció lenne. Ha rosszul vagy nem fogod tudni megszokni, az csak rosszabb lesz.

Sajnos van ilyen. Én rendészetis voltam. Én más miatt hagytam ott, de volt olyan csoporttársam, aki gyerekkorában már eldöntötte, hogy ő rendőr lesz. Rendészeti suliba is járt, minden nap edzés, tanulta a jogot sorra meg minden. Majd a célegyenesben tudta meg, hogy nem lehet rendőr, mert színtévesztő. Benne is egy világ omlott össze. De ez sajnos ilyen, ha valaki alkalmatlan azzal nem lehet mit kezdeni.

2021. máj. 31. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos az van, amit az 1-es ír.

Próbálj keresni valami más, érdekes pályát.

2021. máj. 31. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Sehogyan.
2021. máj. 31. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Erről le kell tenned.
2021. máj. 31. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy Tobak Tibor írta volt, "nem mindenki születik repülőnek". Sajnos valóban nem.

1-es, hogyhogy kiszuperálták a társad egy színtévesztés miatt? Az unokahúgom évekig rendőrködött ferde gerinccel, mindenféle pszichiátriai bajokkal. Még a fizikai tesztet sem tudta teljesíteni. Igaz, nyomták előre, mert ugye női kvóta. Szerencse, hogy Magyarországon ritkán van a járőrnek más dolga, mint cetliket írogatni.

2021. máj. 31. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem nő volt, meg nem is igazán így ment nála a dolog. Az őrnagy aki tartott nekünk órát őt is kicsit megrázta a dolog, mert már szólt is, hogy majd szól pár szót az érdekében, mert lát benne potenciált. Érdekelték a rendészetis dolgok, jó tanuló volt, csináltunk egy fizikai tesztet és ott is mindent kimaxolt. Tényleg hihetetlen volt a srác. Testsúlyának kétszeresét is lazán kinyomta fekve és naturál volt.

De ugye az alkalmasságin meg megbukott egy ilyenen, amiről nem is tudott előtte soha. De elég durván színtévesztő volt és emiatt nem lehetett rendőr.

Amúgy tényleg egy ilyen nagyon kedves, végtelenül szerény srácot képzelj el. Fogadásból bármikor megcsinált 100 húzódzkodást is (teljesen le és fel mellkasig), de ha ismeretlen kérzte akkor mondta mindíg, hogy ő nem edz. Vagy ha valaki beszólt neki vagy valami simán tovább ment, senkibe nem kötött bele soha vagy valami. Tényleg rendőrnek való ember az ilyen, csak 1 ilyenen bukott el. Mint ahogy te is mondod sokkal alkalmatlanabbak meg állományban lehetnek.

2021. máj. 31. 18:30
 7/9 anonim válasza:
18%
Egyél sok pilóta kekszet!
2021. máj. 31. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

„Igaz, nyomták előre, mert ugye női kvóta. Szerencse, hogy Magyarországon ritkán van a járőrnek más dolga, mint cetliket írogatni.”

Ezt mondd annak a rendőrnek, akinek az mentette meg az életét, hogy a női társa lelőtte a késsel hadonászó barmot, aki megszurkálta...

2021. máj. 31. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
8-as, seggfájásra javaslom a Reparon kenőcsöt... Valószínűleg az unokahúgom is elő tudta volna húzni a stukkert hasonló helyzetben. Tény, hogy a fizikai felvételin nem ment át, és ennek ellenére felvették, mert nem volt kellő mennyiségű rendőrnő. Jajongás helyett fogadd el a tényeket.
2021. máj. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!