Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » VW PASSAT 1.9 PDTDI MÉRT ESZI...

VW PASSAT 1.9 PDTDI MÉRT ESZI A VIZET?

Figyelt kérdés
A passatom eszi a vizet. Hengerfejnek nincsenek tünetei: nem olajos a víz, nem forr nem bugyog, nem szürke az olaj szóval minden ok. Nyomástesztel is megnézték, nem találtak sehol vízfolyást. Kiegyenllítő tartály kupakot is cseréltem már. Mikor üzemmelegen lecsavarom a kupakot, akkor alulról bugyborékozik meg megemelkedik a vízszint, de pár másodperc múlva visszaáll. Kérlek segítsetek!
2010. aug. 23. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha lecsavaráskor bugyborékol, akkor mégicsak beledolgozik a motor a vízkörbe.

Pedig valahol repedés lesz, vagy elszállt a hengerfejtömítés.

Sajnos gyakori hiba.

2010. aug. 23. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Mik a javítási költségek?
2010. aug. 23. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
az én passatomnak is ugyanez a baja, de azt tom h nekem alul enged az egyik csőnél, mert kilukadt és nekem is bugyborékol....tehát az még nem jelent semmit! lehet h neked is alul enged... álj meg vele betonon vagy tegyél alá kartonpapirt mikor leparkolsz vele és ha vizet látsz alatta akkor neked is vmeik cső lessz a "bűnös" jah és nekem is 1,9 PDTDI 2004-es
2010. aug. 23. 14:51
 4/6 A kérdező kommentje:
a kartonpapíros játékot már végigcsináltam. Nincs sehol csöpögés. Mint már leírtam néztem ahogy te mondtad úgy is meg az egész rendszert nyomás alá rakták de sehol nincs megfolyás.
2010. aug. 24. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az enyém hengerfejes volt. Merre laksz? Én Hódmezővásárhelyre vittem Alberthez. www.albertmuhely.hu
2011. febr. 7. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
2001-es pdtdi (felhúzott turbó +chip tuning...)
2011. febr. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!