Miért "kacsáznak" a motorosok?
Már több alkalommal megigyeltem, hogy egy-egy motoros kacsázik az úton. Tehát az út jobb szélétől a felezővonalig S alakú ívét ismétel többször,mindezt lakott területen, és azon kívül is. Először azthittem, hogy az úthibákat kerülgeti de nem így van, mert hibátlan úton is ezt csinálja.
Legutóbb épp apámmal láttam, kb 90el ment előttünk 300méterre. Szerinte részeg vagy egyszerűen idióta.
Én is szoktam, és olyankor pont leszarom, ki figyel és mit gondol róla, köze sincs feltűnési viszketegséghez :) Majd azért alkalomadtán nézd meg, mit jelent a "parasztvakítás" szavunk.
Érdekes ez a sok soha nem motorozott válaszoló.👎
Ha nem csak szórakozik, akkor pont, hogy a gumit melegíti esetleg vmi szutykot koptat le az oldaláról egy tempósabb kanyargás előtt.
Az előző töknek mondanám, h Rossi is pont ezért csinálja.
Gyakorol csak.
EZt kellene csinálni minden motorosnak hogy jobban érezze a motort .
AMikor motoroztam én is csináltam ezt.
Sőt, a fékeket is próbálgattam.
Kicsit meghuzattam és fék próba, hol az első hol a hátsó és aztán mindkettőt egyszerre.
SZóval se nem részeg, se nem idióta az aki ilyet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!