Miért "kacsáznak" a motorosok?
Már több alkalommal megigyeltem, hogy egy-egy motoros kacsázik az úton. Tehát az út jobb szélétől a felezővonalig S alakú ívét ismétel többször,mindezt lakott területen, és azon kívül is. Először azthittem, hogy az úthibákat kerülgeti de nem így van, mert hibátlan úton is ezt csinálja.
Legutóbb épp apámmal láttam, kb 90el ment előttünk 300méterre. Szerinte részeg vagy egyszerűen idióta.
Versenypályán képzeli magát?
Igaza van apámnak, valóbam idióta xD
Amúgy 3-as voltam, a 2-es te voltál. Ilyet azért nem túl gyakran látni, de valószínűleg akkor a második tippem lesz az. Élvezi a motorozást, jó kedve van. Teljesen szabályos ez önmagában. Ha ettől az apukád szerint idióta, akkor szar lehet nektek otthon.
Több oka is lehet.
Ha túrázunk, akkor sokat megyünk egy testtartásban. Ilyenkor jól esik egy picit megmozgatni a gerincet, vállakat stb...
Ha a morcosabbik mocival megyünk, akkor ilyet csak lakott területen látsz, az a gumik melegítése.
Igen, melegíteni kell, sőt gumi vásárlásnál is van egy ilyen tényező, amit figyelembe kell venni.
Mert ha bele csapunk a lecsóba, ez az egy minimális tapadási felület tart az úton.
Szóval nincs igaza faternak.
De, ültesd rá egy mocira, akár csak egy túrára is (mármint egy pár százas túrára), és kérdezd meg utána a véleményét.
Dehogy melegíti a gumikat XD
Egyszerűen ezzel szórakoztatja magát, illetve gyakorolja a kitérést. Én is szoktam, van külterületen egy 70-es szakasz, ahol irányjelző nyilak vannak felfestve, azokat kerülgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!