E leraning tanulási módszerek?
Figyelt kérdés
Eddig 1x el olvastam a tananyagot,megvannak a modulzárók és a próbavizsgák is.
Hogyan célszerű innentől készülni a vizsgára? Még egyszer elolvasni az anyagot? Vagy nyomatni a kiegészítő tartalomba a teszteket?
Vagy a modulzárókat is?
Ki hogy csinálta? ( C.kat)
2021. ápr. 25. 20:28
1/7 anonim válasza:
Én a vizsgafelkészítő részében gyakoroltam, egy próbavizsga, majd azokban a témakörökben gyakoroltam tovább, amikben az előző próbavizsgán problémás kérdések voltak. Ezt addig csináltam, míg nem ment szinte mindig 100%-ra. Kedden megyek vizsgázni, de március 11-én gyakoroltam utoljára, mivel addig volt elérhető a tananyag.... Meglátom mennyire volt ez így hatásos... Amúgy március 10-én vizsgáztam volna, csak a koronage¢i miatt nem mehettem...
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát teis elolvastad a tananyagot egyszer,utàna csak a vizsgafelkészítő?
Mondjuk a tesztekből is lehet tanulni simán,ha rà nyomsz a kérdőjelre és jelzi a jó választ.
Hát sok sikert kivánok neked! Remeljuk sikerulni fog.
2021. ápr. 25. 20:44
3/7 anonim válasza:
Háhá, sikerült 😁... Ezek szerint hatásos volt ez a tanulási módszer.
4/7 A kérdező kommentje:
Gratulalok!
Enis megyek 2 het mulva majd
2021. ápr. 27. 20:42
6/7 anonim válasza:
Megvolt a vizsga? Hogy sikerült?
7/7 A kérdező kommentje:
Megvolt igen,sikerült. 1 hibàm lett
Várom a vezetést
2021. máj. 17. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!