Időseknek való női kerékpárt szeretnék venni.Tapasztalatok? Milyen tipusut vegyek? Köszönöm.Jné
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 12:58
2/8 anonim válasza:
itt Budaörsön az osanban láttam 60'000.-Forintér olyan női bringát, amitől kényelmesebb nem létezik..idős ember is vidáman rá tud ülni..
Egy hibája van, hogy hajtani kell
Képet nem tudok mellékelni, majd a neten rákeresel.
3/8 anonim válasza:
írd be hogy Scirocco City 26
Na ilyeneket kell keresni
6/8 anonim válasza:
Még midig nem tudjuk, hogy mire kell.
A faluban elgurulni a boltba?
Vagy a szomszéd faluba átmenni?
Esetleg túrázni?
Vagy aktívan kerékpározni?
Nem röhög, 74 éves, aktív ismerősöm simán legyaláz egy Velencei-tó körön, pedig csak 46 vagyok.
De az erdei túrákban, én vagyok a jobb.
Szóval, mire kell?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom még használni a weboldalt,és csak a "rövidre szabott "lehetőségü kérdést tettem fel,de bizonyára a "megjegyzés" rovatban lehetett volna kifejteni.
2021. ápr. 26. 06:44
8/8 anonim válasza:
Szerintem az a jó amin alacsonyan át lehet lépni, ezért könnyű fel- meg leszállni ha az ember mondjuk nem annyira jól egyensúlyozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!