Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne egy lakokonte...

Mennyibe kerülne egy lakokontenert helikopterrel letenni egy telekre?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 09:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És milyen egyéb szabályok vannak?Mert alapból is kiakadna a szomszédom ha egy helikopterrel Bee élnek magamhoz egy konténert, de ha ilyen jön akkor azt hinné hogy Vietnamban van es Chuk Norrist dobják le vele tamadoallasba
2021. ápr. 22. 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Te csak fantáziálsz valami bugyuta film nézés után.

Komolytalan az egész.

2021. ápr. 23. 06:59
 13/19 A kérdező kommentje:

Dehogy ép most akarok lerakatni így egy konténert. - irónia ki kell írni mert biztos nem ismerned fel.

Érdekel a téma és a gyakorlati oldala is nem csak a koltsegek

2021. ápr. 23. 09:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha akarnál, már megkerested volna az erre alkalmas céget, tudnád az árakat. A keresők mindenki számára elérhetőek. Ha itt kezdtél el rugózni a témán, akkor csak unatkozol, semmi több.

Hidd el, ha én akarnék lerakni valahova így egy konténert, két óra múlva több cég elérhetősége is meglenne, és várnám a válaszokat az ajánlatkérésekre.

A te kérdésed valóságtartalma a vérpistikék "Vettem egy Ferrarit, milyen gumit rakassak rá" jellegű kérdéseihez hasonló. És ezzel itt befejeztem, kár beléd minden további szó. Aki valamit akar, az megcsinálja. Aki nem akar, az csak beszél róla, okoskodik, de a végén úgysem fog történni semmi.

2021. ápr. 23. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:

14. Ez igaz.

Pont ez az amit irtam a 12. válaszomba.

2021. ápr. 23. 10:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Mondom érdekel a tema. Inkabb te nézz utana a kifejezesnek hatha megerted
2021. ápr. 23. 10:27
 17/19 A kérdező kommentje:
"És ezzel itt befejeztem," ezzel kellett volna kezdene...
2021. ápr. 23. 10:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Látom nem érted, hogy a releváns válaszolók által ignorálva lettél.

Ettől kezdve nyugodtan bugyboroghatsz itt önigazoló megjegyzéseket, senkit sem fog érdekelni.

2021. ápr. 23. 11:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Relevans:))). Trollt még nem neveztek így itt.
2021. ápr. 23. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!