D kategóriás jogsival mikrobuszozhatok?
Figyelt kérdés
A GKI kártyámon a buszra vonatkozó személyszállítási engedély szerepel (D1, D), de a mikrobusz már személyautó, amire személyszállító vizsga kell, ez B kategória. Szóval azt nem tudom, hogy a buszos gki jó a B kategóriára is?2021. márc. 30. 17:03
11/11 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam. Azért tettem fel a kérdést, mert irreálisnak tünt, hogy egy komolyabb személyszállító vizsgával (D GKI) nem lehet autóval fuvarozni. A személyszállítás pedig pont B kategóriával megy, és erre vannak állások, mivel a buszokon nem utaztatnak sok különböző családot a vírus miatt.
Főleg tán úgy, hogy a buszokat meg sem éri beindítani 10-15 ember miatt, 2 autó jobban megérheti. Na nem számít, ez amolyan kis érdekesség, logikát nem kell benne keresni.
2021. ápr. 3. 10:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!