Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most autós oktatót felhívjam...

Most autós oktatót felhívjam hogy vezetünk e? Nem fog hülyének nézni?

Figyelt kérdés
Na most az a probléma hogy keddre van időpont. Ez az első vezetés vele. De ugye nem lehet vezetni. Nyilván nem is fogunk tudom. De azért azt hittem hív majd hogy nem vezetünk. Nekem az úgy tiszta hogy akkor beszélünk hogy nem. Vagy lehet ő azt gondolja ez alap hogy nem, és nincs miről beszélni ezzel kapcsolatban. Ne hívjam fel? Vagy felhívjam? Mert az lenne a biztos. Meg ki van fizetve 10 óra nehogy beszámoljon kettőt hogy nem mondtam le. Titeket hívott oktató vagy ti hívtátok?

2021. márc. 10. 15:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Nekem az úgy korrekt hogy beszélünk hogy nem. Nem szeretem az ilyet.
2021. márc. 10. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudtommal vezetni lehet, csak a vizsgákat szüneteltetik. Így aki közvetlenül a vizsga előtt áll, annak csak pénzkidobás, mert ki tudja mikor lehet legközelebb vizsgázni. Mivel te most kezded, talán újraindul az élet mire eljutsz a vizsgáig. Hívd fel, egy próbát megér. Szerintem nem harapja le miatta a fejedet, ugyanis most mindenki bizonytalan.
2021. márc. 10. 15:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha valami jogsi csoportban a Facebookon azt írják vezetni se lehet. De akkor nem tudom. De köszi a választ, szerintem is ebben még semmi rossz nincs. Muszáj felhivni.
2021. márc. 10. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
ki fog akadni, hogy felhívód. biztos nem fog segíteni. vigyázz vele nagyon!
2021. márc. 10. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:

érdekes autósiskolánál vezethetsz :)

nekem emailt írt az oktatóm múlt héten, hogy ápr. 7-ig nincs vezetés, de kb. az összes autósiskola kiírta a facebookjára ugyanezt a városban.

Ha bizonytalan vagy, hívd az oktatót vagy az autósiskoládat.

2021. márc. 11. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Itt minden iskola ilyen ezen a környéken. Le se szarják az ügyfelet. Max ha fizetni kell.
2021. márc. 11. 14:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vezetünk mi sem, de voltak olyan csoportok facebookon ahol azt írták lehet, meg láttak tanuló vezetőt. Ezért voltam nagyon bizonytalan. Na mindegy legalább tudom hogy nem megyünk. Csak áprilisban tudunk.
2021. márc. 11. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!