Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szolnokon melyik a legjobb...

Szolnokon melyik a legjobb autós iskola és ki a legjobb oktató ebben a városban?

Figyelt kérdés
Hátha van itt szolnoki.

2021. márc. 8. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Az Index-nél párom vizsgázott, nem volt valami jó. Barátnőm a Hatodik sebességnél, na ott az oktatók katasztrotálisan perverzek voltak vele. :D Én most a Sprintnél vagyok, ha majd elkezdek vezetni, beszámolok.
2021. márc. 8. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Kisgrofó.
2021. márc. 8. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Startnál voltam, de azt hiszem az oktatóm már nincs ott. Idősebb férfi, nevére nem emlékszem sajnis, egy szürke VW Polo-ja volt. Hogy ajánlom-e (ha esetleg még ott van)... hát eléggé hangulatember, voltak rossz napjai, de többnyire normális volt. Képes kicsit türelmetlen lenni, ha sokadjára csinálsz hülyeséget, de nekem nem volt vele semmi bajom.
2021. márc. 8. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak a Startba ne menjen senki. Az a legrosszabb iskola Szolnokon. Nem vicc. Nagyon lehuzós.
2023. aug. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!