Hova kell nézni majd hogy a saját sávomban tudjak majd menni szépen az autóval?
Figyelt kérdés
És kanyarodasnal hova kell? Ezt megtanítja majd az oktató? Ezt is? Mikre kell figyelni, ezeket sose értettem.2021. jan. 28. 21:09
1/8 anonim válasza:
Igen, remélhetően az oktatód megtanít vezetni, ezért fizetsz neki. Ha valamit nem értesz, kérdezz tőle!
3/8 anonim válasza:
Hát ha nincs csőlátásod akkor alapvetően lehetőleg " mindent " nézz.
4/8 anonim válasza:
Igen, érezni fogod, hogyan kell az autót sávban tartani.
5/8 anonim válasza:
"sávomban tudjak majd menni szépen az autóval?"
Minél távolabbra, előre. Ha a kocsi orra elé nézel, kacsázni fogsz, ha 200 méterre, nyíl egyenesen mész.
"És kanyarodasnal hova kell?"
Mindig oda nézzél, ahova menni akarsz. Kanyarodásnál a kanyar végét.
"Ezt megtanítja majd az oktató?"
Nekem nem mondta el.
6/8 anonim válasza:
Erre én is visszaemlékszem, hogy mindig valamelyik vonalhoz viszonyítottam, hogy hol megyek, illetve nem éreztem az autó jobb oldalát, ezért néha a jobb tükörben néztem, hogy mikor mennyi van még az útpadkáig, így tanultam meg jól érezni az autó szélességét.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ösztönösen mennie kéne, végső esetben ott a tükör és látod mennyire mész az út szélétől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!