Alábbi táblánál amennyiben jobbra kanyarodsz,ki kell rakni az indexet vagy nem?
19
Nem sikerült elolvasni, amit írtam?
A KRESZ idézett része kimondja, hogy nem megyek másik útra, hanem maradok a sajátomon, amibe becsatlakozik két másik (alárendelt) út. És ezt onnan tudom, hogy ki van nekem táblázva, mint látható is. Meg a többi irányból érkező számára is ki van táblázva, hogy merre megy az az út, amelyiken nem kell indexelni.
Amúgy ha megnézed a kérdésben szereplő linken a felső táblát, az is egyértelműsíti a helyzetet. Ez ugyebár azt jelzi, hogy én haladok egy bizonyos úton, és ebbe itt csakis és kizárólag balról torkollik be alárendelt út. A tábla szempontjából mindegy, hogy kettő is. Mert mindkettő balra esik az adott úton haladva. És a helyszínrajz szerepel az alsó táblán, hogy látható is legyen, pontosan hogyan csatlakozik út abba, amin én haladok.
Értetlenkedés helyett mondd meg nekem, melyik az a KRESZ-paragrafus, ami előírja nekem az irányjelző használatát.
Nem fogsz ilyet találni, mert nincs.
20
Erre írtam, hogy a Kreszprofesszor hülyeséget állít. És nem csak itt, már máshol is tévedett, és ott is konkrét KRESZ-paragrafussal lehetett bizonyítani a tévedését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!