Létezik olyan, hogy egy vezetés oktató elvisz vizsgázni, de tudja, hogy semmi esélyed?
Figyelt kérdés
Nem akartam meg menni vizsgára, de az oktató tudtom nélkül beíratott vizsgára 40 óra előtt!2021. febr. 26. 11:08
11/14 anonim válasza:
Nekem 29 óra után kell vizsgázni. Honnan veszitek a 40-et meg 50-et? Az alapóra 29+1 a vizsga
12/14 anonim válasza:
Neked is lesz annyi, bukasok utan ne izgulj
13/14 anonim válasza:
velem kivetetett vagy 50 órát de így is megbuktam, nem is érzem úgy hogy menne, sajnos én olyan oktatót fogtam ki akivel 30 óra után mentünk először városba. Addig mindig a dolgait intézte falun és ott kellett vinni ide-oda. Ha megint megbukok csere lesz 😀
14/14 anonim válasza:
En elso oran csereltem.. utso a te penzed banja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!