Mennyi idő utan mehetettek vizsgazni?
Figyelt kérdés
Már kezd elegem lenni a vezetésből mert az oktatóm eleg szemét velem. Már 57 óránál járok és nem akar engedni vizsgázni. Mikor vezetek van h bele nyúl amikor tudom mit kell csinálnom! Aztan tegnap bele mentem a gödörbe viszont lassitottam nem tudtam kikerulni mert szembol jottek es ordítozott. Mindig kitorol a heti beosztasbol 2 szer mennek aztan valami kozbe jon es 1 szer ir be mindig helyettem rak be valakit! Elegem van belőle direkt huzza kezdem az erezni. A parkolas mar eleg jol megy es a tobbi is neha van aprobb hibam de ez foleg akkor van ha kizokkent beszologat stb. Mar azt erzem h direkt ki akar cseszni velem lenyulni a penzem! Kinek hany ora utan engedtek h vizsgazzon?2019. jan. 23. 09:48
1/4 anonim válasza:
Az első oktatom is csak a kormányt piszkálta sokszor számomra teljesen érthetetlenül (a felezővonal felé löki mert ne a szélén menjek, majd vissza sokkal jobban a széléhez,hogy ne olyan közel a felezővonalhoz)aztán ezzel játszott állandóan.Mondjuk ettől független nekem az volt a megfelelő,hogy a sávom közepén megyek,kivéve ha busz vagy kamion jön mert akkor kicsit lehúzódtam. Kikerülni se tudtam autókat,mert egyből nyúlt a kormányhoz,esély nem volt,hogy én csináljam.Állandóan sopánkodott valamiért, aztán a 16. óra után jutottam el addig,hogy hányingerem volt,ha már arra gondoltam,hogy vezetnem kell menni. Lecseréltem másik oktatóra és végre én vezettem és annyira béna se voltam mint ahogy a másik mellett éreztem mert 30 óra után 0 hibával levizsgáztam. Ha problémám van akkor cserélek, ha 40 óra után még mindig nem jutok vizsgázni az oktató miatt,de én úgy érzem menne akkor szintén elköszönök tőle. Ha így haladsz 100 óra után már talán vizsgára mehetsz....reklamálj ne hagyd magad
2/4 anonim válasza:
Ha jol tudom mikor en csinaltam a jogsit 30 ora volt a kotelezo. Ha ugy erzed, h az oktatod szandekosan csinalja h nem enged vizsgazni, en atkernem magam egy masikhoz. Ha o se enged valoszinu nincs meg a kello rutin hiaba hiszed azt. Ha valtassz es egybol mehetsz vizsgazni akkor az oktato volt a bal**sz.
3/4 anonim válasza:
Nagy a képernyő, vegyél vissza belőle!
Amíg én nem tudtam gyorsan - tehát nem kínlódva 10 másodperc múlva - elindulni zöld lámpánál és utcaszélén párhuzamosan igazítás nélkül parkolni, addig szóba sem került, hogy esetleg én valamikor vizsgázni fogok.
Belehajtasz a gödörbe, mert nem érzed az autót, akkor az oktató a hülye!
Na ne!
4/4 anonim válasza:
Mond meg hogy te akarsz menni és hogy foglalja le. És akkor majd ott kiderül hogy mi is az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!